Kaisa:
Tänään pääsen lähtemään töistä hiukan aiemmin, kun Riikka tulee tuuraamaan. Mennään Lassen kanssa kotio valamaan pihaton pohja. Siinä menee varmaan sen verran aikaa, että voi urakan jälkeen kaatua sänkyyn. Pitänee ibet ottaa naruihin mukaan. Saavat kaivella kuoppia minun kiusaksi. Joudun ne sitten täyttämään... Välillä kuopat on niin syviä, että Altin pylly vaan pilkottaa maan sisuksista. Siinä saa kottikärryllisen jos toisenkin roudata maata täytteeksi.
    Ulkorakennuksen harkot on muurattu! Sitten pitäisi ostaa täytemaata. Laitoin nettiin ja lehtiinkin ilmoituksia, että halutaan maata halvalla. Maansiirtofirmojen kautta niin kallista, että kukkaronnyörit ei meinaa aueta...

Farkkufoorumista poimittua:

"Lady juoksi kaverina ryhmälähdössä myös, Tommi sai vanhan rouvan sujautettua koppiin mallikkaasti (ei oo onnistunu multa koskaan, Lady on täälläpäin ihan legenda, kaikki jalat reunoihin vaan ja hirmu pyristely. Mummo muistetaan myös siitä että juoksi oman ennätyksensä ilman viehettä, Lady lähti kopista mutta viehe ei liikahtanutkaan, ei huomannu olleskaan että jotain puuttuu vaan juoksi hirmu kyytiä maaliin asti!!! Ja oma enari!!!"

Hehee