Kaisa:
Kirsi kommentoikin blogissaan pimeyttä. On ne päivät vaan lyhentyneet! Töiden jälkeen ei kovinkaan ehdi rakennella, kun hämärä alkaa kolkuttelemaan. Ja aamusellakin on pidempään pimeätä.
Eilen illalla piti pyörähtää koneella kesken kaiken, kun frettiyhdistyksen kokouksessa ei ollut tarpeeksi porukkaa. Taitaa viimeisetkin sissit luovuttaa, ja yhdistys jää telakalle tai se lopetetaan. Juoksin koneelta sitten Lassen avuksi, pimeyteen. Piti tulla takaisin sisälle etsimään otsalamppuja kesävarastosta. Löytyikin, molemmat. Toisesta vaan oli patterit simahtamassa (ja tietty otin sen lampun itselle :) ), niin en nähnyt muurata. Yritin sitten Lassen valokeilassa duunailla jotain. Ei saatu muuraushommia ihan valmiiksi. Pitää vielä kaksi vaivaista harkkoa käydä ostamassa. Ei taida löytyä sopivia meidän tontilta. Ylimääräisiä siis. Ulkorakennuksen harkkoja löytyisi...

Jos tuota lähden taas raksailemaan vähäksi aikaa. Vasen ranne sanoo kohta itsensä irti liiallisesta lapioinnista. Ruksaa ja paukkaa ja muljahtelee. Viimeksi, kun oli ranne sökönä, niin se oli oikea. Ei ole edes siis tukea, kun on väärään kätöseen.

Ilmoitin muuten Altin Jyväskylän näyttelyihin marraskuulle. Ja ensi kuussahan sillä oisi pentunäyttelyt Lahdessa. En tiedä vaan mitä tuosta hammaskalustosta tulee. Taitaa alaleuka olla vähän liian kaponen.