Riikka:

Työpäivän päätteeksi lähdimme Kaisan kanssa Kuopioon. Kävimme ensin ihastelemassa tavaroita antiikkiliikkeessä. Sieltä körryyttelimme Wild West kauppiastapahtumaan. Ihan oli mielenkiintoinen juttu. En ole moisessa aiemmin käynytkään. Siellähän oli tietenkin tukun tuotteita, joita sai tilata... Lisäksi paikka oli koristeltu Wild west henkeen länkkäreineen jne. Tarjolla oli ruokaa, juomaa ja ohjelmaa...Meille jaettiin ovella stetsonit. Alla muodikkaita kuvia:)


Kaisa tutkii mitä tuotteita on tarjolla


Miekii päässy "heilahtaneeseen" kuvaan:)


Olihan paikalla tietenkin myös rodeohärkä!




Tässä alkaa olla jo viimeiset tilaukset käsillä...Alkoi jo uuvuttaa...

Kaisa voikin kertoa lisää mm. ruletista. Siitähän me tytöt emme ymmärtäneet mitään... Ja minä menin sitä vielä pelaamaan voittajan elkein...

Päivän päätteeksi napattiin meiltä koirat messiin ja ajeltiin Pajuskille. Koirat sai kirmailla Kaisan ja Lasnen luona... ja illan kruunasi grillimakkara... Kiitos Lasne!

Kaisa:
Riikkaa tosiaan kiinnosti tuo ruletti. Sanoin, että mene vaan pelaamaan. Itse ajattelin seurata sivusta, mutta ajauduin kuitenkin peliin mukaan. Se pelinohjaaja (mikä sitten onkaan viralliselta nimeltään) kertoi sääntöjä pikaisesti. Ei Riikan kanssa ymmärretty mitään. Lätkittiin vain pelinappuloita pöytään. Minulle kertyi joitakin x10 nappuloita. Kun ei tiennyt, että miten loppupisteet kertyy, niin oli hankala tehdä mitään pelitaktiikkaa. Loppusuoralla, kun Riikalla ei ollut merkkejä ja minulla vielä oli, niin se usutti minua lätkimään merkkejä pöytään. Sinne meni myös x10-nappulat. Jos en olisi pelannut noita merkkejä, niin ilmeiseti olisin sillä htekellä tullut toiseksi siihen mennessä koko illan pelaajaporukoista! Mitähän sitä olisikaan voinut saada palkinnoksi? Palkintoja ei kerrottu etukäteen. Palkintojen jako olisi ollut klo. 21.


Nämä kuvat ei kovin laadukkaita, mutta oli pakko laittaa näytille Mantan ja Altin riemua!