Kaisa:
On nimittäin ollunna. Eilen vielä taaperrettiin iltasella koirien kanssa pimeässä, kun yritin ensin töiden jälkeen roudata oksia ja pieniä puunrunkoja metsästä. Lasse oli ahkerasti kaadellut puita aitauksesta. On tainnut siivoilla sieltä sun täältä sillä aikaa, kun olen ollut vielä töissä (ja pyysin vain kaatamaan pihaton oven luota ison koivun sekä muita pieniä puita siitä ympäriltä. Lasse ei ollut jostain syystä kaatanut koivua. En tiedä miksi ei raski siitä luopua). En tarkkaan tiedä, sillä ilta pimeni samoin tein, kun menin ulos. Otsalampun kanssa yritin etsiä kärrättävää... Lopulta luovutin ja päätin jatkaa aamulla. Mutta edelleen on pimeää...
    Keleistä vielä. Nyt kun on sadellut ja tuullut, niin hetihän meiltä katkesi sähköt. Aina käy näin, jos tuulee, sataa, ukkostaa jne. Eli usein! Radiossa taidettiin sanoa, että tässä kuussa on satanut jo koko kuun edestä. Jos nimittäin verrataan tilastoarvoja.
    Lasse lähtikin jo työmaalle, kun herättiin niin aikaisin. Miekkonen on ollut sairaslomalla, kun iski kova flunssa. Siksi pihaton rakennuskin on ollut ihan seis. Paitsi lauantaina Hannu kävi auttelemassa. Pitäisi saada maansiirtofirmakin töihin ennen kuin maa jäätyy. Saisi sitten loput aitatolpatkin paikoilleen.
    Ilmoitin Sellan ja Alviksen Voittaja ja Pohjoismaiden voittaja näyttelyihin. Eilen olikin viimeinen ilmoittautumispäivä halvimmalla hinnalla. Kallis reissu silti on! Vaikka ymmärtäähän sitä, että tapahtumien järjestäminen ei ole ilmaista.
    Onnea vielä kerran Bam-Bamille. Oivan jälkeläinen oli näyttelyissä yhdeksästä pennusta toinen!
    Har-Milla on kohta 5-vuotissynttärit. Ollaan Riikan kanssa pikkuisen jo suunniteltu niitä. Jos Kikallekin tulee jotain mieleen, niin otahan yhteyttä. Ja sinä et taida päästä käymään sillon liikkeellä, elikäs 17 pv? Pitäisi kirjoitella ostoslistaa, että mitä hepeneitä sitä liikkeelle pitäisi ostaa koristukseksi :)

Mutta jos sitä taasen lähtisi taapertamaan tuonne pimeyteen.