Kaisa:

Har-Min tienoolla on kiertänyt palotarkastaja. Meilläkin heitti kiekan. Hypisteli säkeissä olevia alusia, jotka on säilössä liikkeen eläimille. Kommenttina oli, että ai teillä on alusia! Ja pahvilaatikoita oli liikaa säilössä =pitäisi avata ja viedä ulos rullakkoon, kun viitsisi. Ja ilmeisesti varauloskäynti-kylttejä on liian vähän. En tiedä mitä kaikkea noottia tulee. Tarkastaja sanoi, että ottaa yhteyttä vuokranantajaan. Toivonsäde-kirpparilta kysyivät, otanko vaatesäkkejä, kun heidän kuulemma pitää tyhjentää jokin osio vaatteista. Kaikki lähtee kuulemma kaatopaikalle. Ikävää :( Ja otanhan minä pesätarpeita freteille. Pääsee edes osa vaatteista kiertoon.

Suomeen on tulossa suuret näyttelyt. Sinnehän pitää tietenkin ryykätä, jos on näyttelykelpoisia turrukoita!
Tiedote Kennelliiton sivuilta:

Espoo, 6.10.2009 – Suomen Kennelliitto isännöi vuoden 2014 FCI:n Maailman Voittaja -koiranäyttelyn. Päätös näyttelyn isäntämaasta tehtiin FCI:n eli Kansainvälisen koiranjalostusliiton yleiskokouksen toisena päivänä Bratislavassa 6.10.2009.

Suomen Kennelliitto on järjestänyt kerran aikaisemmin Maailman Voittaja -näyttelyn. Vuonna 1998 Helsingin Messukeskuksessa pidetty näyttely onnistui yli odotusten. Nelipäiväiseen näyttelyyn osallistui lähes 16 000 koiraa ja yli 50 000 ihmistä. Osallistujia näyttelyyn saapui 45 eri maasta.

Vuoden 2009 Maailman Voittajassa mukana kymmeniä tuhansia koiria
Tämän vuoden Maailman Voittaja -näyttely järjestetään Bratislavassa 8.-11.10.2009. Näyttelyyn ja sen oheistapahtumiin on ilmoittautunut noin 30 000 koiraa, lähes 400 eri rodusta. Osallistujia näyttelyyn saapuu yli 60 eri maasta. Jättitapahtuman järjestävä Slovakian Kennelliitto odottaa tapahtumaan kävijöitä useita kymmeniä tuhansia.

Jos sitä tänään yrittäisi karata vähän aikaisemmin töistä, niin voitas Lassen kanssa rakennella. Eilenkään ei saatu laudan lautaa paikoilleen, sillä ilta pimeni heti, kun astuin jalallani talosta ulos. Ensi viikolla tulee maansiirtofirma hommiin. Toivottavasti ei maa jäädy ennen sitä, että saa tehtyä tarvittavat hommat loppuun!

Kuulin, että kasvattini (fretti) Onnenkäpälän Simeoni on pärjännyt näyttelyissä. Tuli viesti: "Dino voitti lauantaisessa näyttelyssä Kuman ja luokan parhaan ruusukkeet :)
Dino sai 99/100 pistettä." Tosi hienoja uutisia! Onnea vielä kerran! Tuohon pentueeseen syntyi 7 urosta eli 7 veljestä :)