Kaisa:


Onnenkäpälän Freda


Onnenkäpälän Ferox


Emänä pentueella Extempore Payabya Unsike


Emä ja tytär


Meillä on liiaksikin saunakiuluja ja löylykauhoja. Yhden päätin lakata ja täyttää luonnon antimilla. Kiulu on ollut säilössä sisällä, sillä jos pistän sen ulos, Altti ryövää rehut (ja ehkä kiulunkin). Sisällä puolestaan Alvis oli hiukan halunnut maistaa kiulun sisältöä :)

Har-Min mainos lehdessä, s. 15:
www.epaper.fi/reader/

 Riksunen:

Minä olen yrittänyt pärjäillä Har-Missa pari päivää ilman Kaisaa.Kaisalla ollu ns. ansaittua vapaata:) Ei ole toinen viiden vuoden aikana paljon lomaillut. Noh, joka tapauksessa olen soittanut Kaisalle ainakin tuhat kertaa ja ainakin samanmoisen määrän laittanut työmailia, joten soriii Kaisa... ei tää pärjää yssin:)

Asiakkaat on ihmeissään kun kassan takana palloilee EI AINAKAAN KAISA! Muutama kinkkinen kysymys on tullut mm. linnunruokaan liittyen. Asiakas (ilmeisesti vakisellainen) sanoi vain, että: - Kyllä se Kaisa sitten tietää mitä tarkoitan kun hän palaa töihin:) Ja yksi asiakas lähetteli paljon lämpimiä terkkuja.. kummasteli siinä, että missä se Kaisa on. Ja tänään eittämättä vakiasiakas kysyi: Kukas sinä olet missä se Kaisa on? Onko se kyllästynyt tähän putiikkiin ja myynyt sinulle? - No ei kun minä olen yksi osakkaista, sanoin. - Niin kun ei sillä Kaisalla ole ollut näiden viiden vuoden aikana lomaa...jos pari päivää sais vapaalla olla...

Tulin siis siihen tulokseen, ettei Kaisa voi lomailla, koska asiakkaat kaipaa sinua niin kovasti:) Heh vitsi vitsi. Mutta käväses sisko hyvä huomenna kattomassa missä kuosissa siellä firma rullaa, niin pääsen sitten perjantaina taas selittelemään miksi et ole siellä kauniine hymyinesi.

Niin täytyy sanoa, että en ihmettele, että Kaisasta pidetään. Asiakkaat tulevat ja kysyvät, että mitä heidän koiransa syö. Kaisa siis muistaa asiakkaiden ostokset, koirat, ruoat jne... Hih!