Kaisa:
Yritinkin jo aiemmin päivittää blogia, mutta kotona netti toimii, ei toimi, toimii...

Elikäs, Altti oli avannut saunan oven ja ottanut saunasta tulitikkuaskin. Poju oli levitellyt ne pesuhuoneeseen. Ja Altillahan on aina pureskeltavana noita halkoja. Onneksi ei ole niin viisas tapaus, että olisi saanut sytytettyä tikkuja :) Varmasti sytyttäisi, jos tietäisi miten se tapahtuu!

Ade puolestaan hävisi pihasta sunnuntaina. Se kun on niin mainiosti pysynyt pihassa. Ei tullut luokse, vaikka huutelin. Mökkinaapuri toi Aden myöhemmin kotiin. Oli kuulemma touhuillut heidän lautataapelillaan. Olivat sanoneet, että mene kotiis! Ade oli lähtenyt, mutta myös palannut takaisin. Mitä lie lautataapelin alla ollut?

Eilen pääsin poliisilaitoksella sisälle asti ja sain tehtyä passianomuksenkin. Sormenjälkilukulaite ei meinannut ottaa tunnisteita ylös, kun minulla oli niin kuivat näpit. Virkailija tarjosi lotioonia :) Sitten näpit oli liian rasvaiset... Kyllä tunnisteet saatiin otettua, kun olin painanut sormella eri voimakkuuksilla ja taivutellut kättä. Viikon päästä pitäisi olla passi kourassa. Pitääkin kirjoittaa kalenteriin asia muistiin, niin muistan lampsia laitokselle.