Kaisa:

Pikaisesti kirjoitan vain muutaman rivin ennen kuin lähden sahaamaan lautoja.

Emmerdalessa Cain ja Sadie:
Sadie sanoi Cainille, että en tekisi sinun kanssa lasta. Vastaus oli jotain sen tapaista, että niin, saatanakin jäisi sille toiseksi. Tuo pisti naurattamaan, kun ajatteli ohjelman hahmoja :)

Eilen Meripelastajissa. Juuri Ranskasta tuotu vielä nimeämätön isohko vene oli biletysveneenä. Porukat ajoivat karille. Merivartiosto kävi tsekkaamassa tilanteen ja päätyi siihen ratkaisuun, että he eivät voi auttaa. Lähtivät ajelemaan pois ja tiedottivat eteen päin, että ei paattilaisilla ole hätää. Heillä on tarpeeksi viinaa.

Iik. Eilen liikkeellä kävi s.influenssaa sairastava henkilö. Hipsin pikaiseen desinfioimaan kätöseni...

Ja aiemmin liikkeellä kävi maskiin pukeutunut nainen. Tietty kyselin sikainfluenssasta. Kuulemma allergiaa on hänellä.

Riikka:

Aamulla olin lähdössä töihin ja avasin auton ovet. Lukko jäi pitämään outoa äääntä, aivan kuin ovet olisi menneet kiinni ja auki koko ajan (sähölukot). Laitoin kassin autoon ja menin avaimet kädessä ulos. Paiskasin oven kiinni. Ajattelin, että avaan ovet uudelleen avaimilla, jospa se outo ääni häviäisi... Käänsin avainta ja ovet meni lukkoon. Käänsin avainta uudelleen ja kappas; ovet ei auenneetkaan... iski paniikki... Laukku kännyköineen autossa. Mistä ilmoitan töihin jos myöhästyn taistellessani ovien kanssa. Oli ihan outo fiilis, ettei ovet aukea, vaikka avainta kääntää lukossa... PRKL.... sitten keksin, että kokeilen vielä vänkärin ovea. Ja kliks...lukko aukesi ja outo surina hävisi. Menin tyytyväisenä autoon ja lähdin ajelemaan... Sitten aloin miettia, että entä jos ovet alkaa reistailla uudelleen ja minä siellä sisällä:) Enkä pääsisi ulos. (olen hiukan ahtaanpaikan kammoinen)... Kokeilin avata ikkunoita (sähkövehkeet)... ei inahtanutkaan kun olivat jäässä... No sitten rauhoituin ja ajattelin, että ihan tyhmää edes ajatella jäävänsä autoon lukkojen taa.. Mutta mistäs sitä koskaan tietää. Sen olen oppinut, etten KOSKAAN jätä avaimia autoon kun koirat ovat auton sisällä. Ettei vain käy niin, että sinne jää sekä koirat, että avaimet. Olen monet jutut kuullut em. tilanteesta, mutta itselle ei ole vielä käynyt niin... KOP KOP...koputan puuta, elikkäs päätä.HEH!