Kaisa:
Tänään selvisi (vasta), että en pääse mukaan Messarin bussireissulle. Harmittaa, sillä aloitin kyselyn jo kesällä... Mutta tosiaan sitä informaatiota sain järjestäjiltä huonosti, ja sitten ilmoitettiin, että paikat ovat täynnä. Ei ole kiva, jos pitää jättää väliin koko reissu. Laitoin aiemmin vielä kyselyä matkaajista paikalliselle vinttikoirafoorumille. Ja nyt laitoin viestiä pohjoisiin muille matkanjärjestäjille. Katsellaan, mitä vastaavat.

Suomen Kennelliiton sivuilta:

Espoo, 17.11.2009 - Suomen Kennelliitto järjestää jälleen yhden maailman suurimmista koiratapahtumista Helsingissä joulukuussa. 12.-13.12.2009 järjestettäviin kansainvälisiin Voittaja 2009 - ja Pohjoismaiden Voittaja 2009 -koiranäyttelyihin on ilmoittautunut ennätyksellisesti yli 17 000 koiraa! Ohjelmassa on koiranäyttelyn lisäksi runsaasti muutakin ohjelmatarjontaa.

Maailman suurimpiin koiranäyttelyihin kuuluva vuotuinen Voittaja -näyttely järjestetään tänä vuonna yksipäiväisenä, sillä kuluvana vuonna Suomen Kennelliitolla on kunnia isännöidä lisäksi Pohjoismaiden Voittaja 2009 -koiranäyttely. Voittaja 2009 - koiranäyttely järjestetään lauantaina 12.12. ja Pohjoismaiden Voittaja titteleistä kilpaillaan sunnuntaina 13.12. Järjestely takaa todellisen jännitysnäytelmän kummallekin päivälle, sillä molemmat näyttelypäivät kruunaa perinteisesti erittäin kovatasoinen Best in Show -kilpailu, jossa valitaan näyttelyn kaunein koira.

Näyttelyihin osallistuu viikonlopun aikana ennätyksellisesti yli 17 000 koiraa kaikkiaan 19 eri maasta. Lisäksi viikonlopun aikana esitetään yli 800 kasvattajaryhmää.