Kaisa:

Tuota ääntä saa meillä kuunnella, kun Sellalla on kiima. Aamuisin on aikaiset herätykset (tänään esim. katsoin kelloa, kun se näytti neljä ja rapiat), kun Alvis haikailee...ja Sella lussuttaa itseään...

Sain nyt aamusella leikattua pihaton ulommaisen oven suikaleiksi. Toista muovia ei ole vielä mallattukaan. Ruokintapaikka olisi kohta valmis. Illalla voitaisiin laittaa katto paikoilleen, jos ennätetään. On nimittäin töiden jälkeen vielä heinänhakureissu. Ja pyörähtääkö Lasse vielä sählyssäkin. Ei tiennyt itsekään, onko pelipäivä :) Muutoin olen aamuin illoin sahannut styrokseja seiniin. Alkaa tympiä jo tuo touhu. Kohta puoliin saa Lasse sahailla loput palat tai ainakin piirustaa styrokseihin viivat ja minä sahaan. Pitää osata hienosti tehdä vinot reunat, kun katto on viisto. Multa ei oikein onnistunut...

Sain muutes varattua toisesta bussista paikan. Päästään siis lähtemään Messariin! Pitäisi jollain ilveellä sitten yöllä päästä Siiliin. Lasse on sinä yönä juuri palaamassa työporukan laivareissulta. Mutta mitenkähän aikataulut kohtaavat. Sitä ei taida noin vain tietää.

Töissä olisi suodatinten pesupäivä. Huomenna nimittäin tulee kaloja ja kasveja. Tilasin sellaisia kaloja, joita ei aiemmin meillä ole ollut. Esim. vihreitä pusukaloja, mustia piikkisilmiä, selkäuimareita (ollut huono saatavuus) ja makkarakaloja.

Pitää vielä mainita, että tänään on herkkuruokia. Yöllä puu-uunissa hautui ohrapuuroa aamiaiseksi ja sen vieressä oli pata, jotta töissä saa äpöstää teertä (vai miten sanotaan?) perunoilla, punajuurilla, porkkanoilla ja lantuilla. Nam!