Kaisa:
Eilinen meni löhöilyn puolelle. Lassen käskystä. Olisin muutoin aloittanut viikkosiivouksen. Aloitan sen siis tänään. Ja frettilässä olisi suursiivouksen aika. Jos aikaa jää, niin voisin nyppiä mäykkyläisiä. Pitkät lenkit voisi koirien kanssa heittää, jos tarkenevat olla ulkona. Eilen potkivat takajaloillaan niin vimmatusti, että piti jättää lenkki kesken.

Kiitoksia kaikille lahjoista! Nyt voin kuunnella hyvin lenkeillä ja työmatkoilla musiikkia Lasnen ansiosta, seinälle saatiin Marjaanan maalaama kuva Maamuskasta ja lisäksi tuli niin mattoa, lakanaa kuin lehtirahaakin :) Eilisen löhöilyn vuoksi jäi lahjatkin odottelemaan vielä muovipusseihinsa. Puran ne tänään ja tutkailen lahjoja lähemmin. Toivaset huomio! Teidän lahjoja löytyi vielä lisää. Saatte sitten myöhemmin :)

Eilen aamulla keksin mielestäni hyvän idean. Altin haava kun ei meinaa pysyä ummessa, niin päätin, että käytän sitä yksistään lenkillä tiellä ja muita otan jäälle uppuroimaan. Muuten meni hyvin, mitä nyt muutaman kerran jouduin kampeamaan Alttia pois ojasta ja tiellä oli välillä enemmälti lunta. Mutta tää loppuhuipennus: Kun olin laittamassa Alttia sisälle, niin se teki äkkinäisen 180 asteisen hyppäyksen ja juoksi satasta Mammiaisen luokse. Altti kerkesi rymytä monet kerrat metsässä ja kiitää pihatiellä ennen kuin sain sen sisälle...kinttu verta valuen. Se siitä sitten. Jatkan vielä lääkekuuria, vaikka se olisi oikeasti loppunut eilen.

Äiteen salaatit ja kaakkumit on heitetty huuleen, niin lähden tästä lenkille!


Altti potee kinttuaan takkatulen ääressä (joululahjojen kera).


Altti oli ilman kauluria. Paketoin jalan, että ei pääse heti nuolemaan haavaa.


Iltaunet Alttilainen otti sohvalla.


Ja täällä toinen uninen köriläs. Näkyy Sellan tekemät arvet. Sella suuttui ruoan päälle. Siitä on tulut hirmuisen ahne.

Päivällä:
Pitää vielä lisätä, että eilen kun oli se ohjelma suurmiehien ja -naisten lemmikeistä, niin Jean-Marie Le Penillä on kaksi ibizanpodencoa. Nimet taisi olla Vladis ja Clovis. Koirulaiset lötköttelivät sängyllä, eivätkä suostuneet lähtemään ulos. Ja sitten kun olivat ulkona, niin luimuilivat. Tuttu näky :) Paitsi meillä haluavat lähteä ulos melkeinpä milloin vain!
    Yritin etsiä netistä tietoa noista koirista, mutta en löytänyt kuvan kuvaa enkä rivin riviä...