Riikkanen:

Kiitos mamma pöperöistä ja kiitokset kaikille lahjoista.... Niin se on, että pukki kyllä tietäää mitä lahjoja on toivonut. Sain mm. mikroaaltouunin, hienon Nightwishlaukun, musiikkia, pöytälampun jne jne... paljon kaikkee ihanaa...Ja koirille tuli herkkuja ja uusi nukkuma-alusta.KIIITOOOS!

Meni jouluherkkujen syönti eilen ähkyn puolelle ja vieläkin tuntuu, että maha ihan täynnä... Piti tosin aamukaffella torttu syödä:)

Neela ja Tero on Kesälahdella viettämässä joulua...ikäväähän tuo jo pukkaa...jokohan hyö huomenna tulevat kotio?

Mitäs sitä muuta..Ai niin... olen ajatellut, että jos hankkisin sauvasirkkoja:)Kellään kokemusta?Mistä saa? Täytyy tämä "lepopäivä" pyhittää aiheeseen tutustumiseen.

Ai niin.Eilen olin liikkeellä töissä. Sinne ilmesty sellainen mies. Huokaisi vaan, että onhan täällä joku paikka auki.Oli menossa Kajaaniin. Tullu lentskalla Kuopioon etelästä ja matkan piti jatkua tosiaan Kajaaniin. Oli toista tuntia aikaa, ennen kuin juna tuli. Tämä kyseinen mies sitten kysyi saisiko odotella Har-Missa junan saapumiseen saakka. Ulkona kuitenkin pakkasta jne. Juna-asemahan on meidän kaupan vastapäätä-Kätevää!

Siinä sitten töiden lomassa rupattelin hänen kanssaan niitä näitä. Ihmeteltiin mm. Har-Min Farmi nimeä ja ylipäätään asioita maan ja taivaan välillä... Mukavaa juttuseuraa kerrassaan. Hän kertoi asuvansa nykyään Lontoossa, aiemmin tainnu asustaa Irlannissa... Maailmanmatkaaja siis. Lähtöä tehdessään hän oikein kätteli ja esitteli itsensä:) Kiitos vain juttuseurasta ja oikein hyvää elämää sinulle!

Eipähän tässä lie muuta..Palataan asiaan.

Ps. Kaisa ja Lasne; opetelkaahan sen pelin säännöt niin pelataan sit uudenvuodenpöhnässä...