Kaisa:

La en saanut kirjoitettua blogia, joten kirjoitukset ilmestyvät tänne sunnuntaiaamuna.

Vanhuuden vaivat alkoivat vaivaamaan Gonzista, joten sen oli jätettävä tämän puoleinen.
Tämän kaverin isä, Jelveri, on ollut lempifrettejäni. Ja tämä linja kantaa niin kaunista keltaista väritystä! Kun saisi vielä jossain vaiheessa vielä Jelverin värisiä yksilöitä. Muutoinkin kasvatuskantani tarvitsisi uusia yksilöitä. Onneksi on edes kasvamassa Edmundialaisen jälkeläisiä :)

Mietinkin lenkillä, että miten se aika on juossut. Minulla on ollut taukoamatta koiria kohta 15 vuoden ajan. Jyrsijöitä on ollut hetken taukoa lukuun ottamatta vielä pidemmän aikaa (ainakin 20 vuotta) ja frettejäkin 12 vuoden ajan. Kasvatustakin freteissä on ollut saman moinen aika! Ja lisää vaan haluaisin :)

Alvaron Paras pentu-kiertopalkinnon palautusajankohta on käsillä. Kirjaseen piti itse värkätä sivu koirastaan. Alun perin pyysin Lassea tekemään sivun. Ei tehnyt. Minä sitten näinä viimeisinä päivinä olen yrittänyt ährätä valokuvan tulostuksen ja kirjoitusten kanssa. Päädyin ratkaisuun, että tulostan kuvan valokuvapaperille ja tekstin tavalliselle paperille ja liimaan sivun sitten kasaan palkintokirjaseen. Kyllä tuli ensin muutama koevedos... Alvikselta puuttui pää, tai takaosa tai kuva tulostui minikoossa. Lopulta sain sivun kasaan  edes jotenkin!

Minulla on ollut koko viikon ajan karhea kurkku. Nyt olo hiukan huononi tästä. En kuitenkaan usko, että minulla on kuumetta. Kroppa yrittää sinnitellä stasella vastaan! Eipä auta jäädä loikoilemaan. Vällyt niskaan ja lenkille ja sitten hoitamaan Mammiainen ja siivoamaan frettilä. Lassen velikin, Janne, pyörähtää Anun kanssa jossain vaiheessa ja lisäksi alun perin oli tarkoitus lähteä Riikan kanssa käymään äiteen luona. Ulos en ole vielä vilkaissut. Onko siellä myräkkä? Mietin tuossa, että jos Riikka ei lähde, voisin kysäistä Lassea mukaan. Mutta eihän se onnistu, kun auto hajosi! Oli sopivasti sipannut korjaamon lähelle. Autoon jäi sitten tukun tavarat. Lasse kerkesi juosta bussiin. Tultiin pe samalla lintillä kotiin. Bussiin ryykäsi myös matkahuollon täti. Kommenttina oli, että auto hajosi. Ja lauantaiaamuna, kun menin bussipysäkille, niin siellä oli naapureita. Heiltäkin kommenttina, että auto hajosi. Ei ole nyt näköjään vain meidän vaiva.

 


Onnenkäpälän Gonca Haida (Gonzis)


Onnenkäpälän Yelverton (Jelveri)


Kiertopalkinto