Riikkanen:

Noniinn.... nyt on piitkän pitkä joululoma vietetty. Loma tuntuikin tulevan sopivaan rakoseen, koska olikin jo hiukan tuota väsymystä havaittavissa. Ja loma oli tarpeeksi pitkä, koska ei enää pysynyt päivissä perässä.. Vai liekkö johtunut risasista viikoista...pyhä siellä pyhä täällä. Toki olin Har-Missa töissä aina välillä, ettei ihan puttoo kärryiltä.

Nyt sitten parisen päivää taas koululla; palattu arkeen. Aikaisiin herätyksiin ja ihan helevetinmoisiin pakkasiin. Minua ei nyt muuten nuo pakkaset harmittaisi, mutta pelottaa tuon auton puolesta, että jaksaako se puskea pakkasten läpi. Eilen ainakin ja varsinkin toissa päivänä (- 30 C) auto oli todella jäässä...hyvä, että sai vaihteita vaihdettua. Kurkistin juuri Forecan sivuille ja ilokseni huomasin, että lauhtumista olisi luvassa. Saataisiin sitten koirakurssikin viikon päästä vauhtiin... toivotaan, ettei ole liian kova pakkanen silloin:) Eipä tässä kait muuta... nyt saa vielä viikonlopusta nautiskella ja sitten alkaa arki... Uskomatonta - kevätlukukausi... Nopsasti se aika kuluu...

Kaisa:
Lempeästä laskusta en nyt niin tiedä. Itse voisin lomailla 1-2 kk :)

Koiratkin tuntuvat kyllästyvän pakkasiin. Melkein kaikki nostelevat koipiaan. Ja Oiva välillä pistää itsensä hyljeasentoon sanoakseen, että enää ei lenkkeillä minnekään. Oivan pili on tainnut jäätyä, kun verta lorahti lattialle...
Altin koipi puolestaan parantui. Nyt kintussa on karvaton läntti. Jospa siihen joskus kasvaisi karvatkin takaisin.

Mammiainen hajotti jälleen pihaton oviaukon laudan pidikkeen. Lauta oli romahtanut lattialle. Maamuska ei ollut hoksannut mennä ulos. Mammiainen on irrotellut lautaa muutoinkin yöaikaan. Se on jäänyt aina osittain paikoilleen, niin ei ole yöllä lähtenyt hiipparoimaan ulos. Lasne rakensi jälleen uuden pidikkeen uudella systeemillä. Katsotaan, miten kauan se kestää!


Mantsuurialainen vierailulla.


Iltapuhdetöitä. Lakaisua ja imurointia riittää, mutta oven karmit säästyvät :) Välillä olen yrittänyt levitellä matolle vanhoja vällyjä, niin ne voi vain pudistella ulkona (välly mytyssä lattialla...).


Olisiko taas pienen kamerakeikistelyn aika?

Töissä:


Hamsteri kurkistaa pesän takaosasta.


Mamsulainen pirteänä liikeapulaisena.