Kaisa:

Chihu nimeltänsä Esmeralda kävi talvivaateostoksilla Har-Missa:

Mukaan lähti myös peti, jossa kaveri poseeraa sekä pinkki turkkiunelma :)

Sellasta löytyi kaunis kuva Ylivieskan näyttelyistä:

Riikka:

Laitan tänne myös uuden kurssin:)Ei saatu vielä omalemmikki.net sivuille päivitettyä...Muuten sivuilta löytyy mm. pentukursseja, jos sattuu ketä kiinnostamaan;)

 

Rennosti remmissä


 

Kurssi pidetään ajalla: su 7.2., su 14.2., su 21.2. ja su 28.2. Klo: 10.00 – 10.45. Koulutuspaikka: Risulantie 4, Siilinjärvi (Savon ammatti- ja aikuisopiston parkkipaikka) Järjestäjä: Lemmikki- ja hevostarvikeliike Har-Min Farmi Oy.

Ohjaajana toimii Riikka Hartikainen. Riikalla on vankka koiratausta. Tällä hetkellä Riikalla on kolme pitkäkarvaista hollanninpaimenkoiraa sekä picardienpaimenkoira. Hän on suorittanut Koirakoulu Vision koiranohjaajakoulutuksen vuonna 2009. Koulutuksemme on mahdollisimman stressitöntä ja koiralle mielekästä. Koulutus pohjautuu positiiviseen palkkaamiseen ja koiran omaan oivaltamiseen. Näin oppiminen on nopeampaa.

Emme käytä koulutuksessa fyysistä rankaisua emmekä pakotteita. Näin koira oppii iloisella mielellä, eikä tekeminen perustu pelkoon tai stressiin.

Ainoana rangaistusmuotona käytämme palkkion poistamista eli koiran toimiessa muutoin kuin ohjaajan tahtomalla tavalla koiralta poistetaan mahdollisuus palkkioon, siihen mitä se sillä hetkellä eniten haluaa (nami, rapsutus, lelu).

Har-Min Farmin rennosti remmissä-kurssi on tarkoitettu kaiken ikäisille koirille.

Koiran remmikäyttäytymisongelmat ovat tuttuja monille koiran omistajille. Koira vetää hihnassa, rähisee toisille ja on muutenkin yhteistyöhaluton. Kuulostaako tutulta? Rennosti remmissä-kurssilla perehdytään yksilöllisesti syihin, miksi koira käyttäytyy stressaantuneesti remmissä. Kurssille mahtuu kerrallaan vain 4 koirakkoa, jotta opetus olisi mahdollisimman henkilökohtaista.

Koirasi ollessa erittäin aggressiivinen muita koiria kohtaan suosittelen yksityisiä koulutustunteja.

Kurssille tullessasi koirasi tulee olla rokotettu. Ota mukaan tukeva kaulapanta (ei kuristava) sekä koirasi lempiherkkuja sekä runsaasti iloista mieltä.

Kurssin sisältö:

- Kontakti ja toiminnan aikaan saaminen oikea-aikaisella ja oikeanlaisella vahvisteella

- Vetämättä hihnassa kulkeminen

- ohittaminen

- rauhoittuminen

Kurssille mahtuu 4 koiraa. Kurssin hinta 60 € (sis. 22 % alv) / koirakko. Kurssi sisältää viisi 45 min. harjoituskertaa, sekä kurssimateriaalin.

Kurssimaksu suoritetaan pankkitilille, joka on samalla vahvistus kurssille osallistumisesta. Lasku lähetetään ilmottautumisen jälkeen. Lisätietoja: [email protected]

puh. 044 - 503 1462

Jos jollekin kerralle ei pääse mukaan, voimme sopia korvaavan ajan :)

Pakkasraja – 15 C