Kaisa:

Siinä lyhyesti ja ytimekkäästi uuden vuoden vietosta :) Lassen kanssa aloitettiin iltapäivällä saunomaan ja maisteltiin siellä lahjashampanjaa. Pullo nimittäin odotti vieläkin juojiaan. Hyvin maistui.
    Ja ne nakit. Niitä on riittänyt monelle päivälle. Ollaanko syöty niitä nyt neljä päivää putkeen? Paistettuna, uunitettuna, höyrytettynä, saunan kiukaalla lämmitettynä... Vielä riittäisi pariksi päiväksi. Milloin on nakkikiintiö täysi?
    Rappa Kalja-peli on hauskan omituinen nimestään lähtien. Mielikuvitusta saa käyttää sananselityksissä yllin kyllin. Kaikilta meiltä tyntui löytyvän hyviä selityksiä. Ruotsalaisuutta pelissä on vaan vähän liikaa...
    Luulin tietäväni osan sanoista, mutta arvaukset menivät kankkulan kaivoon. Mielestäni "ryykätä" tarkoittaa jonkun mukaan tunkemista. Itse ainakin käytän arkena sanaa siinä käytössä :) Pelin mukaan sana tarkoittaa silittämistä. Tai skonssi. En minä sitäkään tietänyt, vaikka luulin tietäväni! Suurin osa sanoista olivat kuitenkin ihan outoja ja järjettömiä. Mutta tuli jotain käytännöllistäkin opittua: lökäri on vanha sana glögille.
    Äiti tuossa juuri mesetti, että pakkasta on 29 astetta. Minäpä lähden päästämään topatun Mammiaisen ulos jaloittelemaan. Eilen kun näki käyttämättömän loimensa, niin pinkaisi karkuun... Loimitus oli hiukan hankalaa, kun ei ollut riimunnarua mukana. Mamma menee edellä ja minä perässä pakasteporkkanasormineni solkia näpräten.


Hassun mallinen jäälyhty.


Yritin ottaa kuusta kuvia. Lasse deletoi muut paitsi tämän kommentin kera: "On edes sinne päin."

Riikkanen:

Ai niin...perskeles. Kun palasimme eilen kotiin reissuiltamme niin yllätys yllätys... Digiboximme on äänetön... Mikä lie siihen iskenyt näin vuoden vaihtumisen jälkeen... Kun lähdimme reissuillemme digi toimi hyvin mutta nyt ei pihaustakaan, vaikka kanavat jne näkyvät normaalisti. Huomenissa täytyy soittaa huoltoon...onneksi masiinalla on takuu voimassa. Mutta kerrassaan kummallista?!