Kaisa:
Mistäs sitä aloittaisi, kun on jäänyt kirjoittelut taas vähiin. Eilisenkin väsäilin vain uutta verkkokauppaamme. Siihen sitä aikaa saa kulumaankin. Iso työ! Ja niin on ollut Lassellakin. Pääseekö loppuun asti ennen kuin lyö hanskat tiskiin tuon projektin osalta? Toivottavasti saadaa uusi kauppa pystyyn, niin se helpottaisi minun työtä sekä palvelisi paremmin asiakkaitamme.

Tiedustelin sitä spermapankkiasiaa. Kuopiossa on niin kovat hinnat, että melkein pitäisi harkita etelämpää pankkia, jos tuohon hommaan ryhtyy. Säilytys on Kuopiossa yli kaksi kertaa kalliimpaa pidemmällä aikavälillä kuin kauempana. Voisin tietty kysellä asiasta vielä Merja Dahlbomilta, kun siellä olen kerran ollut harjoittelussa. Ja onhan hän Suomen (ja maailman?) johtavia lisääntymisen asiantuntijoita :) Mietiskellään ja haudutellaan asiaa. Mutta kallista on joka tapauksessa!

Päätettiin Riikan kanssa ostaa Oivan tulevasta pesueesta pentunen, jos meille vain sellaista riittää. Tyttöselle olisi jo harrastava sijoituskoti tiedossa. Pitää vielä keskustella sekä Tiinan että perhe-ehdokkaan kanssa asioista.

Sellalla on tainnut olla valetiineyttä tai jotain. Sehän alkoi viime vuoden lopulla pyöristymään. Vähän aikaa sitten se lupsutteli hirmuisesti pimpsaansa sekä myöskin laihtui (synnytti?). Nyt sillä on itkukohtauksia ja se hoitaa alati Alvista elikäs nuolee korvia ja myöskin Altin korvia, jos se vain pysyy paikoillaan.

Pupuskit ovat huomanneet, että meidän tontilla on hyvä asustella. Ne käyvät syömässä heinää suoraan paalista, eivätkä välitä, jos Sella ja Alvis huutavat suoraa kurkkua ikkunassa. Eilenkin, kun oltiin saunassa, niin Sella ja Alvis aloittivat kamalan älämölön. Lasse lähti katsomaan, tuliko joku vieras pihaan. Pupuhan se siellä paalilla... Pupuskit käyvät myös Maamuskan heinähäkillä aterioimassa. Ja ne kakat. Ne ovat julmetun suuria! Saataisiin isoja pupuskipaisteja :)

Sunnuntaina kävin pitkästä aikaa ratsastamassa. Oli tarkoitus jatkaa kevennysharjoituksia. Mammis oli eri mieltä. Se pisteli menemään kiitolaukkaa. Minun harjoitustaso ei ole vielä ihan siellä saakka. Pysyin kuitenkin mukana. Mietin siinä vain, että miten saan elikon pysähtymään, kun kädet ei riittäneet ohjasten vetämiseen, sillä pidin satulasta kiinni ja Maamuska ei totellut suullisia käskyjä. Noh, sain vedettyä ohjaksista, mutta liian toispuoleisesti. Mammiainen teki äkkipysähdyksen vasemmalle käännöksen kera. Voi sanoa, että talvihousujen ihmeelliset paikat pelastivat, että pysyin kuin pysyinkin jotenkin satulassa. Edelleen sanon, että haluan samanlaiset paikat kesähousuihin!
    Harjoittelin vielä pysähtymistä suullisella käskyllä. Tottelihan se mummo :)

Tämmöstä meillä päin.


Sella hoitaa.

Riikka:

AAAhtshii... Mulla ei varmasti iknä ole ollut tämmöstä flunssaa kun nyt. Normaalistihan se alkaa niin että nenä vuotaa tyyliin päivä kun hana ja sitten räkä muuttuu tahmeaksi vihreäksi mössöksi..sellaiseksi joka ei halua poistua rööreistä lainkaan. Mutta siis mulla on  nyt kolmatta päivää Niagaran putoukset nenässä. Kirkas räkä valuu niin, ettei pyyhkiä ehdi ja aivastuttaa siis ihan satasta. Kummallista. Kuumettakin piisaa. Iltaan mennessä vähintään 38 astetta. Mukavassa horkassa siis...Huomenna kait mentävä lääkäriin jos tää ei tästään tokene.

Nuo Kaisan otsikot on muuten aina hauskoja. Mietin tuota putoamisjuttua, vaikka olinhan kuullut tämän täräyttävän ratsastustuokion.. en vain muistanut tai osannut yhdistää siihen.

Tänään on kovasti kyselty kurssiloitten perään. Kivaa, että sillä puolella vipinää. Vielä kun sais ne omat tilat. Niistä minä haaveilen joka päivä ja monesti päivässä..Uskottavahan se on , että joku kaunis päivä on omat koulutustilat jne...TAHTOOOOOO!!!! AAhtsshiii....röh..