Riikkanen:

Juu ei tule vanhuus yksin ei. Siis eikös sitä sanota, että kun tulee ikää niin unen tarve vähenee? Mulla taitaa olla päin vastoin. Aina väsyttää, tai no ei aina. Mutta kun ei jaksa valvoa:) Eilen olimme Kaisan ja Lasnen kanssa Kuopiossa baariloissa. Voi, että miten väsytti.... Ihan älytöntä. Toki tietty pelkkä baarissa notkuminen ei ole mitenkään "virkistävää" puuhaa...Tällä kertaa ei oltu nimittäin keikkaa kattomassa. Lasne kävi Entombedia kattoo Henkassa ja me Kaisan kanssa palloiltiin muualla. Odotan innolla kun Ismo Alanko teholla on Henkassa 12.3!!!!!JIPPPIIII!!!! Sillon ei ainakaan nukuta.Vähänkö otan keikkaa! No Kuopion reissulta sitten selvis nukkumaan puol 3..Dippaa dappaa...ja viideltä jo kattelin kelloo (normi heräämisaika viikolla), että joko sitä nousis. Sain venyteltyä reiluun seiskaan...Lenkille->kurssia pitämään->töihin->kotio->lenkillex2 jne....paljon on puuhasteltu, vaikka väsyttää ja päätä särkeee:/ Semmottii.

Eilen Harmissa hetken asustellut ISO pleko sai vihdoin uuden kodin. meidän altaat aivan liian pieniä moiselle otukselle. Oltiin Kaisan kanssa todella iloisia kun kalanen pääsi vihdoin uutteen hyvään kotiin:)

Uutta kotia kohti!

Ja hipheijaa...uutisia!Päätettiin, että astutetaan Neela... ihan lähiaikoina. Ajatella jos kaikki onnistuu niin Siristä tulee Neelan anoppi:) Hih!!!Jaksaa naurattaa tuo jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx . Uros on oma kasvatti Onnenkäpälän Bertil tuttavallisemmin Osku:)

 Jah..voi, että en muistanutkaan miten HYVÄ bändi Charon on...napeilla suoraan kuuloelimiin. Suosittelen!