Kaisa:
Adenalla pukkaa usein näköjään olemaan noita piilokiimoja. Nytkin sillä on ollut pitkän aikaa hiukan kiimanoireita. Ajattelin, että antaa kiiman mennä ohi (jos sitä edes on), kun noin piiloilee. Eilen iltalenkillä Ade rupesi sitten liehittelemään Alvista ihan satasella. Alvishan intoutui touhusta ja läimi Adenaa railakkaasti etutassuilla. Ade vaan seisoi paikoillaan häntä sivulla. Minä siinä, että voihan nenä. Nytkö se sitten olisikin seisontakiimassa. Ade ei leiki normaalisti podencojen kanssa. Ja jos joku isompi koira läimisi sitä tassuilla, niin Ade alistuisi ja pinkoisi karkuun heti, kun siihen olisi mahdollisuus. Eikun vaan soittamaan Maurin emännälle. Lupasivat tulla käymään seuraavana päivänä. Sovittiin vielä, että katsotaan, mitä Ade sanoo aamusella Alvikselle. Samalla tavalla kävi.
    Mutta, tämä kuuluisa mutta. Ade ei innostunut Maurista läheskään yhtä paljon kuin Alviksesta. Kyllä oli leikkiä mukana ja Ade käänsi häntääkin sivuun. Astutus saatiin suoritettua. Koirat eivät jääneet toisiinsa kiinni. Mutta jospa sinne ränniin olisi mennyt jonkinmoinen lasti. Maukka oli ihan puhki. Makasi vain lattialla nuupean näköisenä. Ja sitten tuli vielä pahaolokin. Rankka reissu!
    Eipä tässä sitten muuta kuin odotellaan. Näköjään Ade olisi halunnut kumppanikseen Alviksen, vähän reilumman kokoisen uroon.

Ilta:
Hyvä, että päästiin sisälle kotiin, kun Ade aloitti Alviksen liehittelyn. Ja hyvä, että Alviksen tarvitsi vilkaista Adenaa, kun tyttösellä oli jo häntä tötteröllä. Siinä ne sitten seisoskelivat, Alvis korkeuksissa ja Ade mahan alla. Sanoin Lasselle, että hakee kameran. Mutta tämä pari päätti hajaantua yhteistuumin tällä erää. Eivät ilmeisesti halua julkisuuteen.

Maksoin Latviaan Alviksen valioitumismaksun. Ainakin nettipankki hyväksyi tilinumeron sun muut. Sinne luikahti rahat. Ja FI MVA titteli näkyykin jo Kennelliiton sivuilla :)

 

Riikka:

Mantan kuva pääsee Koirafanitus lehteen:),joku näistä...