Kaisa:
Eilen löytyi ensimmäinen punkki. Löytyi Alviksen niskasta viipeltämästä, kun koira löhöili sohvalla minun vieressä. Töissä on alkanut menemään punkkipantoja kaupaksi. Ollaan varauduttu ajoissa menekkiin! Hyönteismyrkyt pitäisi vielä tilailla.
Ja grillikausikin on alkanut. Ollaan herkuteltu pariinkiin otteeseen. Jääkaapissa odottaa lisää herkkusia. Toivon, että valmis ateria odottaa kotona töistä palatessani

Suomalaisia faaraokoiria ja ibbejä on vieraillut Latvian ja Liettuan näyttelyissä. Näyttelyissä on ollut myös Alviksen sisaruksia. Tiukkaa on ollut tuomarointi.
Tuloksia kopsattu Farkkufoorumista.

Latvia, lk ibet:

Valiourokset
VSP Sultan De D'Antrilles
1(siis eri, mutta ilman SA:ta) Bonifac Anup's Way

avonartut
ROP Lovecat's Van Oxymoron

ja sitten ööö... en mää muistakaan, että saiko kaks muutakin narttua vain ykkösen vai saiko valioluokan narttu myös SA:n... Arja varmaan muistaa. Koirat kuitenkin Arte Del Sol D'Or ja Antes Del Sol D'Or.

Liettuassa ei ollu paikalla ku Kiki lk ibeistä. Se oli ROP. Karkkareissa Ana ainokaisena eri, mut ilman sertiä ja titteliä. Latviassa muuten Jillian ainokaisena karkkarina ROP.

Farkuissa Latviassa

ROP Riemu
VSP Jataburu Sand Dog Ippolita
PU2 Fall in Love Reedly Road Bahar

Liettuan voittajassa

ROP pentu Northgate's It's Gonna Be Me

ROP Northgate's Forever N Ever, "Enzo"
varacacib Riemu
valioluokassa eri2 Babilon El Kuru Gintariniai Namai

VSP Dednera Vivian Gintariniai Namai
varacacib Sawhorse's Bristol Cream, "Koru

Riikka:

Vähänkö oon vihainen taas pätkittäin nukutun yön jälkeen. Jos toinen naapuri on hiljaa niin sitten alottaa toinen huutamisen klo. 3.00 aamuyöllä! Perkeleen naapurit! Minä kyllä haluan ja pian semmoseen taloon, joka on korvessa. Sais edes olla rauhassa. Sain eilen kuulla, että tosta toisesta naapurista on tehty virallinen valitus...möykkäämisen jne tiimoilta. Ite en ennättänyt antaa nimeä paperiin kun olivat sen jo kiikuttaneet kuntaan. Mutta hengessä ollaan mukana! Joku kesä ovat kuulema heittäneet polkupyörän ikkunasta läpi.... kesää odotellessa.

Tämän aamun tunnit olenkin käyttänyt (huom. klo. on nyt 7.30) uusien kurssien suunnitteluun. Onneksi olen aamuihminen niin voi tämmöset aurinkoiset aamut käyttää vaikka töitä tehdessä...he hee...

Eläinlääkärikin kertoi, että ekat punkit on jo tavattu. Tästä se alkaa: sota punkkeja vastaan! Täytynee ostaa punkkipannat omillekin koirille. Kaisa, tilaahan heti lisää niitä:)

Ja Neela ei sitten ainakaan eläinlääkärin mukaan, tehtiin oikein uusintatarkastus ole kantavana.. Kaisa kuitenkin taisi kysenalaistaa sen tutkimuksen?!

Ai niin,mua pyydettiin vetämään 4 H:n dogsitterkurssi:) Katsotaan saanko järkättyä aikaa siihen....TiDii! Mielellänihän minä koirista lähden puhumaan.