Kaisa:
Mammiainen sai eilen uudet kengät kinttuhinsa. Ja kaviot ovat nyt lyhyemmät. Mervi haki kaakkimuksen meiltä ratsastamalla. Kiitos Mervi ja Nyty!
Kun Mammiainen palasi kotiin, kurvattiin Lasnen kanssa Kuopioon. Käytiin ensin popsimassa italialaisessa pizzeriassa pizzaa (ei poikennut maultaan muiden paikkojen pöperöistä) ja sitten menttiin Henkkaan. Yhden nimeltä mainitsemattoman piti lähteä mukaan, mutta se meni nukkumaan.
Ensin soitti bändi, jonka nimeä en edes muista. Aikamoista jytinää ja ärjynää oli. Paikalla ei ollut hirmuisesti faneja. Laulaja sanoikin yhdessä välissä, että eivät jatka soittamista ennen kuin kuusi ihmistä on lavan edessä. Noh bändi sai keikan vedettyä ja sitten olikin ylipitkä tauko. Lopulta Entwine saapui lavalle. Ja porukkaakin oli ilmaantunut hiukan lisää. Keikka oli todella hyvä. Kannatti lähteä, vaikka aamulla herääminen olikin vähän ankeaa. Mutta näyttelyiden takia kannattaa nousta.
Keikalta otettiin kuvia Lasnen uudella puhelimella. Yksikään kuva ei kuitenkaan tallentunut muistiin, joten ei ole mitään näytettävää. Katsotaan, jos edes seuraavalta reissulta jotain tarttuu matkaan muistoksi. Ollaan aateltu, jos mentäis kahtomaan huulenheittoa Kuopioon. Enää ei ole Tomaatteja tomaatteja-festivaalia, mutta huumormiehiä käy kuitenkin pyörähtämässä kaupungissa. Ismo Leikola ja Ilari J. olisivat kesäkuun alkupuolella visiteeraamassa.

Hieno oli näyttelypäivä, ei niin sään suhteen, mutta tulosten kyllä :) Manta sekä Altti olivat ROPpeja. Altti sai pelkästään SERTin, sillä oli liian nuori saamaan CACIbia. Sellaisia sitten myöhemmin :) Altti rupesi pitkäkseen kehän jälkeen, kun aurinkokin alkoi paistamaan lämpimästi. Ei kerinnyt pitkään nukuskella, kun tuli kuulutus, että viitosryhmä esiarvostelukehään. Ryhmissä tiputtiin molemmat heti poies. Koirat osasivat käyttäytyä kehissä, joten siitäkin voi olla iloinen. Osa oli näyttelyissä siroissa kengissä ja minihameissa. Ei olis tullut mieleenkään lähtee sellasissa varusteissa. Ennemmin sadeasussa. Olisinkin itseasiassa ottanut sen mukaan, mutta oli ihan kurainen, kun olen myyrynnyt puku päällä ulkona. En ruvennut sitä puunaamaan. Sateenvarjo saikin välillä kyytiä, kun myräkkä käänteli sitä ihan väärinpäin...


Oiva sirkuskoira.