Kaisa:
Heitän tähän muutaman räppäsemäni kuvan ja jatkan sitten hommia frettilän pesuun. Kyselin ruotsalaisia koiranluukkuja ulkorakennukseen. Pitänee tilata sellaiset Har-Min kautta. En ole kovin paljon löytänyt vaihtoehtoja markkinoilta. Enimmäkseen on noita muovisia luukkuja. Lasse osaisi varmasti itsekin rakentaa luukut. Mutta säästyy siltä vaivalta, jos ostan ne valmiina...


Pojjaat pystyttelee autokatoksen pilareita.

Riksu:

Yli viisi tuntia tuli oltua ulkona. Koulutushommeleita oli ensin kolme tuntia ja Mantan ja Kummini Päivin sekä koiransa Vennin kanssa käytiin piiitkällä lenkillä. Oiskoon ainakin yli 6km. Mukavasti meni aika jutustellessa. Lenkin jälkeen sitten Päivi tarjosi kaffet ja kunnon herkut: oli täytekakkua ja muita herkkuja. Joten kalorit jotka ehkä meni niin tuli varmaan tuplana takasin:)

Nyt olen syöttänyt koirille viikon ajan valkosipulijauhetta. Väittävät, että punkit ei iske jos näin tekee. Ja liekkö sillä perää, koska nyt ainakaan viime päivinä en ole punkin punkkia koirissani nähnyt?! Lenkin jälkeen huomasin, että Vennillä oli punkki silmän alaluomessa. Aika haastava oli poistaa. Lupasin Päivillekin antaa tota valkosipulitaikajauhetta. Saa testata hänkin onko sillä tehoa. Hienoa olisi jos se tepsisi. Punkit on ihan ällöjä.

Eipä olekaan kovin montaa työpäivää koululla jäljellä.,kymmenen? Olen viihtynyt siellä töissä todella hyvin. Ei voisi parempaa työyhteisöä saada. Kurja juttu, että olen vain sijainen,joten en enää ensi syksynä siellä työtä jatka. Tulee kova ikävä kaikkia mahtavia tyyppejä.