Kaisa:
Adena on kulkenut töissä mukana. Eilen päätin piipahtaa töihin mennessä eläinlääkärillä. Kyselin Mammiaiselle matolääkettä. Kommentoin myös, että Adella on aika pieni maha vaikka kasvanut onkin ja vuorokausi 64 on menossa. Ulla sanoi, että nostahan koira pöydälle ja ultrataan se. Lopputoteamus oli, että tyhjää on. Pennut ovat absorboituneet.
Itsekään en ole potkuja tuntenut ja lämmönlaskua en ole huomannut. Maitoa ei myöskään ole tullut.  Pettymyshän tämä on.

Muillakin on ollut epäonnea matkassa:
http://www.elisanet.fi/uneksijan/kennelin_tarina.htm

Jos laitetaan tähän samaan syssyyn, kun en ole tästä vielä maininnut. Lasne tipahti tikkailta. Onneksi siinä ei käynyt pahemmin. Luomi piti käydä poistattamassa, kun se repesi.

Huomasin, että Oivan kaulapanta on alkanut hajoamaan. Kaivelin kaapista pantavalikoimaa ja Oivalle sopivin oli Sellan pentupanta. Ajattelin, että en voi laittaa sitä yksistään kaulaan, koska se on valmistettu hirvennahasta. Panta vain venyisi ja paukkuisi Oivan touhuissa. Päätin sitten laittaa tuon pannan vanhan pannan lisäksi. Hyvin oli Oiva pysynyt juoksulangassa. Sitten kun eilen illalla olin lähdössä lenkille, niin Oiva juoksee vastaan pantojensa ja juoksulangan ketjunpätkän kera. Onneksi ei ollut kerinnyt lähteä viuhtomaan kauemmaksi.

Har-Min takaosastolle on taas ilmestynyt hevonen minun tietämättäni. Lapsonen kommentoi ädilleen, että verhon takana on hevonen. Mitenkä ne hevoset meidän liikkeeseen niin ahkerasti ryykäytyy? :)

Ja on mukava, kun välillä saa töissä ihmisiltä palautetta tuotteista. Oppii itsekin lisää. Eräs nainen soitti asioikseen minulle, kun olin suositellut hänelle tiettyjä koiranvaljaita. Halusi kiittää, että hyvin neuvoin häntä.
Ja aiemmin tällä viikolla nainen tuli itku kurkussa liikkeeseemme. Kertoi, että he ovat muuttaneet ja heidän vanha villakoira ei meinaa kotiutua. Lisäksi koira on ruvennut oksentamaan ja ripuloimaan. Nainen oli tehnyt päätöksen, että vie koiran lopetettavaksi. Kerroin hänelle maitohappobakteerituotteista sekä elektrolyyteistä, jos vielä haluaa yrittää saada koiran kuntoon. Nainen sanoi, että ei ota tuotteita, hän on päätöksensä tehnyt. Ei mennyt kuin hetki, kun nainen kurvasi takaisin liikkeeseemme. Hän päätti sittenkin ottaa tuotteet.
    Tänään nainen kävi sanomassa, että koira voi hyvin. Katsovat kuulemma tilannetta uudestaan talven tullen. Onko kaveri aika päästää muille maille.

Ilta:
Ja ettei ihan niin helpolla pääsisi, niin huomattiin, että Esterille on kehkeytynyt kirsikkasilmä. Sainkin eläinlääkärin puhelimitse kiinni, vaikka taisi olla ihan vaan vapaa-aikaa viettämässä Helsingin suunnalla. Lupasi soittaa lääkereseptin apteekkiin.Luultavasti silmä kuitenkin täytyy operoida kirurgisesti. Mutta katsellaan!