Kaisa:
Minulla olisi tänään vapaapäivä. Herätys ei ollut soimassa, kun kännykkä oli kiinni. Kun heräsin, odotin vain, että Lassen kännykän herätys soisi. Odotin ja odotin. Lopulta Lasne sanoi, että kello on kohta kahdeksan. En ollut kuullut herätystä... Oli tarkoitus nousta ihan ajoissa, että ennätän puuhailla mahdollisimman paljon. Meinasin maalailla ulkorakennuksen lautoja, jotka odottavat irrallaan saavansa valkoisen pinnan. Ja frettilääkin meinasin vähän sutia, jos vain yllän. Se pömpeli on vieläkin maalaamatta loppuun asti. Ja pihattoa varten täytyisi ostaa maalia. Olisikohan punamultamaali hyvä ja halvempi vaihtoehto? Jääkö seinästä punaista väriä elikkoon, jos se hankaa itseään seiniin?

Sellan kiima on kohdillaan (Alvis on itkenyt yllättävän vähän). Voisi nyt astuttaa sen Alviksella :)

Alviksen veikka, Amigo, oli saanut Tanskan Maailman voittaja-näyttelyistä SERTin!

Kun juhannuksena käytiin Mervin luona, niin sanoin, että Mammiaisen kengät ovat pysyneet jaloissa. Lähdinpä sitten ratsastamaan, niin Maamuska nilkutti mennä miten sattuu. Huomasin, että toinen etusen kenkä on tipahtanut. Merville ja Nytylle apuva-viestiä menemään. Tulivat kengityshommiin vielä samana päivänä, itse asiassa tunnin sisällä :) On voinut taas ratsastaa. Kiitos vuan!

Alvit nousevat huomenna. En ole saanut kassakonefirmasta laitteen päivitysohjeita. Pitää ne tiukata heiltä. Saakohan se Riikka päivitettyä kassakonetta?

Riksu: Ei taida saada... Laitoin muuten osallistumisilmoituksen sinne trimmauskoulutukseen, joten saapa nähdä kuin täs käy!

Kaisa:
Ilta:
Sella on nyt astutettu. Ulkona oltiin itikoitten syötteinä. Toivotaan hartaasti, että kaikki menee hyvin.
Alvishan on aika älleä Sellasta. Siksi poikia olenkin nyt pitänyt erillään. Kun myöhemmin hommailun jälkeen ajattelin ottaa Alviksen ulos naruun "maalailuseuraksi", niin päästin Altin pois jemmasta. Kerkesivät tavata toisensa minun selän takana. En kerinnyt tehdä mitään, kun tappelu alkoi ja ilmeisesti Alviksen hampaat kävi minun takaliston yläpuolella kiinni. Kiljuin kuin syötävä. Loppui tappelu heti alkuunsa ja Altti mietti, että on parasta mennä sinne mistä äsken oli tullutkin. Nyt minulla on kipeä reikä selkäpuolella. Tässäpä oikeastaan päivän tapahtumat. Ilmeisesti pääsen vielä raksahommiin, kunhan Lasne kotiutuu. Jospa osaan rakennuksen osasia pitää paikoillaan oikeissa kohdissa kiinnityksen ajan. Eilen en osannut...

Hamsterivauvat muutes matkasivat sunnuntaina Har-Miin. Kaikki on tällä hetkellä varattuja ja osa on jo haettukin. On ollut vauvoilla kysyntää :)