Riikka:

Sain eilen kutsun koirien trimmauskurssille www.ysao.fi/Suomeksi/Opiskelu/Aikuisopiskelu/Koulutustarjonta/Maa-_ja_hevostalous_seka_elaintenhoito/Koiran_trimmauskurssi.iw3 . Se toteutuisi ajalla 8.11.10- 27.5.2011. Lähiopetusta joka kolmas viikko. Minä tässä nyt pähkäilen, että mitä tehdä. Olisi todella mahtava lähtee kurssille, ja koulutus tukisi myös haaveita koirakurssi/hoitola jne suhteen. Mutta aina sama kysymys?! RAHA. Millä sitä elelee sitten jos ja kun ei voi ottaa kokopäiväistä työtä vastaan. Pohdin tässä nyt, että otanko riskillä? Saataisiin lisäpalveluita myös Har-Miin. Voihan että... Musta tulisi kotikäyntejä tekevä trimmaaja:) Tahtoisin kyllä!

Muuten elämä rullaa rullaamistaan. Välillä käyn ilahduttamassa Instrussa ja välillä Har-Missa. Jotenkin elo rennompaa kun ei ole aivan niin kova aikataulutus kun syksyn ja talven oli. Ihan mukavaa välillä näinkin päin. Toisaalta kun on oppinut siihen, että joka paikassa pitää olla ja tehdä tyyliin kolmea asiaa kerrallaan on vähän hankalaa vaan olla ja öllöttää..

Nyt immeiset tulukee pentukurssille:

Pentukurssi heinäkuussa 5 paikkaa jäljellä!
Pentukurssi on tarkoitettu 3- 9 kk ikäisille pennuille.

Kurssi pidetään lauantaisin ja sunnuntaisin 3.7., 4.7., 10.7., 11.7. ja 24.7. klo: 11.00 - 11.45. Koulutuspaikka: Risulantie 4, Siilinjärvi (Savon ammatti- ja aikuisopiston parkkipaikka).

Se o Moroo...