Kaisa:
Kirjoittelu on jäänyt minun osalta vähiin. Olen nyt yrittänyt maalailla. Hiki lentää ja itikat kiusaa. Töissä on sitten ihan valkoiset näpit. Tekisi mieli laittaa kätöset kassan taa piiloon :)
Töissäkin on tosi kuuma. Eilen tuli koiranruokalähetys ja lisää on tulossa sellaisia kolme kappaletta ja lisäksi muita pienempiä toimituksia. Pääsee painimaan tavaroiden kanssa.
    Yleensä kesällä ei niin tinkaan hommata uusia lemmikkejä, kun halutaan lomailla rauhassa. Har-Mista on mennyt kaikki eläimet kaupaksi ja lisääkin on kyselty. Kaloja ei kylläkään menee niin suuria määriä. Pitää ainakin kunnon levänsyöjiä etsiä listoilta, kun näitä putsareita on altaissamme tosi vähän ja viimeksi niitä ei oikein tukun listoilla ollut. Pysyisi altaat paremmin siisteinä.
    Olen ilmoitellut frettiä kyselleille henkilöille, että pentuja on syntynyt. Suurin osa ei vastaa kyselyihin (jälleen) ja ne jotka vastaa, ovat melkein kaikki sanoneet, että eivät nyt ota frettiä. Listalla on nimiä vuodelta 2008 saakka. Ruksia vaan nimen päälle ja seuraavaan yhteydenottoa. Lista on pitkä ja kyselyitä tulee koko ajan. Tekisi mieli näille uusille kyselijöille myydä fretit, kun tuntuu tämä kysely niin turhauttavalta.