Riikka:

Eilen oli vallan tiivis päivä. Herätys puoli kuudelta->lenkille, aamiainen ja auton pakkaaminen. Seiskalta nokka kohti Lapinlahtea. Kahdeksalta oli varattu autolle huolto. Arvio oli, että siinä menee 3 - 4 tuntia. Ennen auton luovuttamista veimme ison kasan mattoja Väärniin matonpesupaikalle. Ennen kun pääsimme mattojen kimppuun meidän piti Teron, Mantan ja Neelan kanssa käpöstellä huoltamolta rantsuun. Muutama tovi siinä mattoja tuli hinkattua. Oli kivaa puuhaa ja koirulaisetkin pääsivät uimaan. Kun homma saatiin loppuun alkoi sataa. Minua alkoi paleltaa ja paleltikin oikein kunnolla. Kävelimme takaisin huoltamolle, mutta auto ei ollut vielä valmis... Päätimme jatkaa matkaa kylille ja kävimme moikkaamassa äitiä töissä. Tai oikeastaan Pipastiinassa, eli ruokapaikassa.... äidillä oli ruokatunti. Häneltä saimmekin pizzat kotiin viemisiksi...Kaisallekin lopulta kiikutimme yhden:) Kiitos vaan äidille. Tämän jälkeen suuntasimme kohti korjaamoa ja siellä vielä jokusen tovin odottelimme autoa. Lopulta haimme vielä äidin kyytiin. Hän lähti kyydissämme Siilinjärvelle shoppailemaan:) Siis ette voi uskoa kuinka itseäkin jo väsytti saatikka koiria. Kun pääsimme autoon koirat simmahti siihen paikkaan. Olimmehan käytännössä olleet liikenteessä puoli kuudesta yhteen...ainakin... Ei tarvinnut illalla paljon houkutella unta. Ei itse eikä koirien.

Mansukkainen uimassa

(mikä ei kuulu kuvaan:))

Tero mattojen kimpussa

Neela

Neela ei oikein innostu uimisesta. Lähinnä räpiköi rantavedessä.

Laitoin fleksin tuohon koukkuun roikkumaan,kun tulimme rantaan. Myöhemmin en muistanut minne sen laitoin ja etsin sitä ihan tohkeissani. Dementiaa jo havaittavissa?

Koirat poseeraavat nätisti.Emäntä ei niinkään;)

Nyt täytyy alkaa valmistautumaan tähän päivään. Kohta alkaisi koirakurssit... Kolme tuntia olisi tiedossa. Saattaapa olla että tuonne ulos paahtuu:)