Kaisa:
Lasse on ensi viikonlopun työkaverinsa polttareissa, joten vietimme synttäreitäni pienimuotoisesti eilen. Käytiin syömässä Haraldissa. Söin ekaa kertaa elämässäni ankkaa. Ajattelin, että se olisi kanan tyyppistä, mutta se olikin riistamaisemman makuista ja tummaa. Ehdottelin jo Lasnelle, että otetaan meillekin kasvamaan tuommoisia. Ei niitä Akuja ja Iineksiä raskisi syödä...
    Sitten käytiin hiimailemassa satamassa päin. Siellä oli jokin tapahtuma menossa. Musiikkiesitys oli juuri loppunut. Tiirailtiin myyntikojuja, joissa oli paljon erilaisia käsin väsättyjä töitä. Osassa oli yllättävän halvat hinnat. Olisivat mielestäni voineet olla melkein kaksinkertaiset! Naishenkilö oli tehnyt hienoja ryijymäisiä juttuja koiraroduista. Tausta oli harvempaa matskua ja koira oli huovutettu. Oli värit ja kaikki rotuominaisuudet saanut taiteiltua kohdilleen.

Riikka:

Huh kun ihan helpottaa olotilaa.. ei ole niin kova helle kuin mitä viime päivät ovat olleet. Ulkona jopa siedettävä olla. Koirakurssiakin oli hauska pitää kun jaksaa olla, varsinkin koirat. Tero läx eilen Joensuuhin Ilosaarirockiin. Mullakin olisi ollut jopa ilmainen pääsy tilaisuuteen,mutta en sitten lähtenyt matkaan. Ei oikein ollut tietoa yöpaikasta (kaveri ei lähtenytkään sinne,joka aiemmin puhui, että voisi majoittaa). Olisi ollut kiva nähdä kaiken maailman bändejä, mutta näin tällä kertaa. Mneneehän se aika työnteonkin merkeissä. Parin viikon päästä lähdemme Kesälahdelle Teron vanhempien luokse.Kivaa!