Riikka:

Viikoloppu hurahti taas aika nopsaan,mutta mukavissa merkeissä. Lauantaina Har-Min jälkeen menimme Kaisan luo juhlistamaan synttäreitä; Kaisan siis:) Siinä aikamme oltuamme alkoi koirat käyttäytyä kummasti ja kappas Mervi ja Kata tulla köpöttelivät hepoilla kylään. Mervi kävi tsekkaamassa mikä Mammelin jalassa on vikana, mutta ei siitä onneksi kummempaa löytynyt. Hauskinta oli se, että Mervi lykkäs heppansa siksi aikaa Terolle. Tero ei ole ollut koskaan hevosten kanssa tekemisissä. Kuitenkin hän suoriutui tehtävästä hienosti... minä itse kun pelkään noita uljaita eläimiä;) Kaiken kukkuraksi Tero kävi ekaa kertaa elämässään " ratsastamassa" heposella. Mervi talutti ja Terppa köpötteli... Oli se näky... niittäin Terolla oli aamutossut jalassa...

Ilta meni mukavasti hyvässä seurassa juoman ja ruoan parissa. Sunnuntaina piipahdimme äidin luona ja kiva juttu oli myös se, että Kikkakin oli siellä. Jälleen tarjolla hyvää ruokaa ja seuraa;)

Eilen sitten Kaisan suosituksesta otin lainaan Kung Fu Pandan. Sellainen animaatioleffa.. ja täytyy sanoa, että se oli hyvä. Jopa ymmärsin juonen, vaikkei ollut tekstitystä'... tuo minun enkku on hiukan heikko. Moro!

Kaisa:
Hoksasitko laittaa elkkariin enkuks tekstityksen?

Pyydän Lassea auttamaan tänään frettipentujen kuvauksessa. Jos vielä sitten ennätän siirtää kuvat koneelle, niin laitan niitä myös blogiin.


Sella lähtee mielellään lenkille.


"Istu!"


Metsämansikoita on löytynyt mukavasti.


Ja vattusatoakin alkaa olla.

Ilta:
Tässäpäs uusimmat kuvat.


Onnenkäpälän Ainokaisen vauvoja. Silmät ovat avautumassa.


Ainokainen


Maamuska


Karvamatonen aterioi.