Kaisa:
Nyt kamera suostui lataamaan kuvia koneelle, niin saan laitettua ne blogiinkin. Onnenkäpälän Dacey ja Odelinda lähtivät Lappeenrannan suuntaan.


Tutustumista.


Ja heti paidan alle :)


Odelindaa väsytti ja vähän jänskitti.


Minua on vähän huolestuttanut, sillä Sellan maha-asukit eivät ole sanoneet mitään. Lämpöä ei kuitenkaan ole ollut, kun olen piippaavan mittarin kanssa tutkinut asiaa. Eilen sitten tunsin massussa elämää. Ja kun Sella makaa, niin jostakin masun kohdasta saattaa pullottaa. Peppu tai pää ilmeisesti :) Ja tänä aamuna tunsin yhden vaativan potkun. Sieltä ollaan tulossa piakoin! Riikan arvaus on 2 poikaa ja 2 tyttöä. Minäkin luulen, että määrä on hiukan pienempi kuin edellisellä kerralla.

 Riikka

Niin mulle tuli sellainen olo että kaks poikaa ja kaks tyttöö tuloillaan. Tosiaan kun Kaisa on ollut aika huolissaan, että onko kaikki hyvin:) Kyllä on.

Eilen oikeastaan havahduin siihen, että Hei nythän on syksy. Viikonloppu meni Helsingissä vielä kesäisissä merkeissä. Täällä ainakin on jo ihan syssy. Omalla tavallaan ihanaa ja kaunista aikaa, mutta kylmyys... hrrr.... Eipä ole tietoakaan helteistä.

Helsingin vanhat talot ovat sitten upeita:)