Kaisa:
Kun eilen menin töistä kotiin, niin päätin käydä tarkistamassa, onko Mammiainen aitauksessa. No ei ollut. Piti heittää tavarat tien varteen, mukana mm. Sirkka-fretti laukussa. Toivoin vain, että se ei karkaa! Mammis oli katkaissut jälleen aitalangan samasta kohdasta kuin aikaisemminkin. Kaakkia ei näkynyt. Huutelin Maamuskaa, niin ryntäsi täyttä päätä metsästä minun luokse ja köpötteli aitaukseen, kun avasin portin ylälangan...
    Hepolainen karkasi myös sunnuntai-iltana. Silloin tiesin, että Maamuska on karannut, sillä Ade ilmoitti topakasti, että ylimääräinen nelijalkainen syöpöttelee hänen lankansa luona :) Maamuska oli opetellut irrottamaan lankoja pampuloista.
    Nyt on sitten toisen portin lisälankana paksuhkoa köyttä. Ainakin yön ja aamun Mammiainen oli pysynyt omalla alueellaan.

Sellan synnytys lähenee. Ajankohta on aikaisintaan tämän viikon lopulla. Lassella onkin vielä tämä viikko lomaa, niin voi vahdata Sellaa, kun olen töissä. Ja sittenhän minä jään kotiin vahtimaan pentulaatikkoa. Riikka hoitaa sillä aikaa putiikkiamme.

Muutaman kerran olen kuullut joutsenien tööttäilyä. Itse lintuja en ole vielä nähnyt. Taitaavat jo matkata lämpimämmille alueille. Kun Siri ja Alli olivat meillä, niin ne rupesivat ulvomaan, kun kuulivat joutsenten ääntä :) Jos luonnoneläimistä vielä mainitsen, niin tänä vuonna on näkynyt tosi paljon sammakoita ja sisiliskoja. Lisäksi joinakin kesäpäivinä näki yhden päivän aikana niin paljon perhosia, ettei joinakin kesinä koko kesän aikana yhteensäkään ollut välttämättä nähnyt niin suurta määrää näitä siivekkäitä.

Rohan-talli on tehnyt uusia videoita:
www.rohan.fi/kuviarohanista/leffa.html