Kaisa:
Einari on nyt Kennelliiton rekisterissä:
jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx

Eikalla ei ole vielä uutta kotia, mutta toivottavasti sellainen löytyy piakoin :)
Toinen korva on kokonaa pystyssä ja toinen on välillä pystyssä. Kärki vielä välillä lurpsahtaa alas.

Alvaron C.I.B. hakupaperit palautuivat takaisin Kennelliitosta. Olin kuulemma täyttänyt väärän kaavakkeen. Postitse tuli oikea kaavake. En kyllä sellaista vaihtoehtoa nähnyt Kennelliiton sivuilla... Nyt se on täytetty ja odottaa postitusta.

Bam-Bamin porukoilta tuli aiemmin infoa, että Oivalla on ehkäpä mahdollisuus saada tulevaisuudessa Mäyräkoiraliitolta käyttöjalostuspalkinto(ja). Jälkeläisten on tienattavat näyttelytuloksia ja käyttötuloksia ja ehkäpä joku tittelikin. Alimpaan meriittiin tarvitaan 48 pistettä. Vielä ei jälkeläiset ole niin paljon käyneet näyttelyissä tai kokeissa, joten pisteitä ei ole kertynyt mahdottomasti. Jää alle 20 pisteen. Adena on tienannut 11 p. Narttu tarvitsee alimpaan palkintoon 18 p. Esteri ei voi saada palkintoa, sillä Aden sisaruksia ei ole käytetty missään ja uusia jälkeläisiä Esterille ei enää tule. Yhteispistekertymä jää siis yhteentoista.

Epsanjasta tuli yhteydenotto, toiselta kasvattajalta siis, että heillä olisi pentuja. Lähettää kuulemma enemmän tietoa huomenna. Äkkiseltään katsottuna pentueen emän isä on sama kuin Alviksella. Jos näin on, niin en välttämättä halua pentua. Tai sitten jäisi Alvis ja Alttikin tältä osin pois jalostuskäytöstä. Odottelen viestiä ja mietin tilannetta! Ja olisiko minulla sijoituskotia tyttöselle, kun Einarinkin näyttää olevan vaikea löytää kotia? Kyllähän minä yhden tyttösen ottaisin meille...mutta Lasne ei...