Kaisa:
Riikka ja Tero olivat meillä yötä, kun juhlistettiin Riikan synttäreitä. Aika meni jälleen nopeasti, ei saatu edes pelattua mitään. Hyvää ruokaa nautittiin tuasen :) Riikka ja Tero lähtivät juuri, kun Neela menee tänään astutettavaksi Helsinkiin. Onnenkäpälän Bertilin kanssa olisi treffit iltasella. Toivotaan kovin, että astutus onnistuu tällä kertaa! Muut koirat jäivät meille hoitoon.

Äskettäin meillä oli kaksi auton raatoa pihalla, mutta nytpä ei ole yhtään. Carina muutti eilen Iisalmeen. Joku Toyota Clubin miekkonen kävi hakemassa auton itselleen (on kuulemma ennestään jo kolme Carinaa). Auto lähti vielä käyntiinkin vuoden seisomisen jälkeen, kun kokeilivat uuden akun kanssa käynnistää. Meinaa korjata sen käyttökelpoiseksi. Ei pääse Carina vielä hautuumaalle. Parempi näin päin. Hyvä auto se oli :) Paras!

Mammiainen on ruvennut taas aukomaan/katkomaan aitalankoja. Yleensä ei ole karannut, mutta yksi ilta se käveli vastaan, kun tultiin töistä kotiin. Sain huijattua takaisin aitaukseen akvaariosankolla ja rapisevalla muovipussilla. Ei tullut herkkuja, ei.

Yksi yö Altti huuti kurkku suorana ikkunassa. Lasse oli pelailemassa ja kävi vuorostaan karjumassa Altille. Ei auttanut. Lopulta mökelsin sängystä, että Lasse toisi Altin makkariin. Kun aamulla lähdettiin lenkille, niin koirat haisteli pellolla ihan hulluina ja vetivät hirmuisesti (selkä onkin nyt sökönä). Altti myös nosti karvat pystyyn. Liittyykö öinen huutelu ja hajut yhteen? Minä puolestani pääsin karjumaan. Huusin, että ette perkule vedä, vaikka ite karhu olis tästä kulkenu.

Vielä yksi juttu, ennen kuin menen siivoamaan frettilän. Frettilän oven lukkoon on vain yksi avain. Melkein joka päivä olen miettinyt, että milloinkahan minä hävitän sen. Ja sitten yksi päivä se hävisikin. En muistanut, että olisin laittanut sitä mihinkään erikoiseen paikkaan jemikseen. Sanoin Lasnelle, että lukkoonhan on vain yksi avain (Lasse oli minulle niin aiemmin sanonut). Ja kun Lasnekin on niin hyvämuistinen, niin ei muistanut asiaa... Lasse pääsi sitten rälläkkähommiin, että pystyin hoitamaan elikot. Illalla kun mentiin nukkumaan, niin toisesta huoneesta kuului kilahdus. Hoksasin heti, että ehjäpä olohuoneen lattialle tippui se avain. Aamulla kävin koluamassa lattioita. Avain oli sohvan alla...

Kuvia, jotka osasin ottaa ihan ite :)


Mamsuli