Riikka ( otsikko meinaa sitä, että vaikka kuinka porskuttaa...kun päätön kana paikasta toiseen... niin tuntuu, ettei mitään saa aikaiseksi?!)

No heipä hei ! On taas tosiaankin juhlat juhlittu. Oli mukava synttärit...kakkumia ja kaikkee...lahjojakin sain:)Kiitos! Tuttu väsyhän se iski heti alkuillasta. Naurettiinkin Kaisan kanssa ettei edes lautapeliä saatu pelattua, kovasti oli tarkoitus pitää peli-iltamat. Ihan kamalaa nyt kun on taas syksy niin entistä kovempi väsy koko ajan. Toivon edelleen että saisin nukkua talviunta. Tosin tänä talvena just en halua nukkuskella, koska nyt jänskittää: "Saako Neuppanen pikku pentusia" Niitä odotellessa. Ja tällä kertaa myös voisi kaikki pentuasiat sujua hiukan vähemmin vaikeuksin kun tuon Sellaparan kanssa... Todellakin taas hektistä ollunna tämä elämä. Lauantaina siis juhlistimme synttäreitäni. Sunnuntaina sitten nokka kohti Masalaa ja maanantaina jo takasin tänne kotipuoleen. Melkoinen junassaistumisrupeama oli taasen, mutta jospä tämä kannatti. Osku (Onnenkäpälän Bertil) oli edellenkin oikein reipas koiruus ja osasikin tällä kertaa hoitaa hommansa. Terveisiä vain sinne koko Oskun porukoille,,,

Lataanpas tässä samalla nuo kuvat koneelle ja laitan muutaman foton...Hetkonen:)


Joulukuussa päästään asuttamaan tämä komistus:)


Siri-mummeli


Minun vanha PARAS Carina läx synttäripäivänä uuteen kotiin.Lasne ja Kaisa pitivät sitä muutaman vuoden ja nyt auto sai mennä muualle.Sdif.


Manta ja Einari hillitysti synttäreillä:)


Astutusreissulla yövyttiin Teron serkun luona. Tämmönen poitsu löyty sieltä:)


Neelan ja Oskun jälleennäkeminen


hih!