Kaisa:
Olen saanut immeisiltä kuvia, niin laittelen niitä tänne esille. Ja jokos mainitsin, että Miklan Bam Bam (Jussimon Oivallinen x Mukkuran Amanda) sai LUT-kokeista tuloksen B44? Bam Bamistakin sain kuva, mutta kone inttää, ettei viitsi avata niin isoa kuvaa...

Ilmoitin Altin Helsingin Voittajaan ja Vuoden Voittajaan joulukuulle. Lisäksi varasin bussipaikat minulle ja Lasnelle sekä kaikille ibeille Liettuan reissulle. Tämä matka on Messarin reissun jälkeen. Maksoin myös näyttelymaksut. Aina kun soitan pankkiin kysyäkseni neuvoa näyttelymaksuja koskien, niin tätit neuvoo eri tavalla, riippuen siitä kuka vastaa. Ensi yrittämällä pankkiohjelma ei hyväksynyt minun maksusuoritusta. Piti soittaa uudestaan palvelunumeroon ja kysyä neuvoja uudestaan.
    Ensin yritin maksaa ulkomaan maksut-osion kautta, mutta ei maksusuoritus mennyt läpi. Näyttelyiden järjestäjän sivuilla sanotaan, että ilmoittajan on maksettava kaikki pankkikulut. Kun ohjelmaan yritin syöttää tätä tietoa, niin ei se sitä hyväksynyt. Ja pankin täti sanoi, että ei sitä kohtaa saa missään nimessä raksata. Kun en kerran edes tiedä, paljonko pankkikulut ovat (summaa ei lue näyttelyiden järjestäjän sivuilla). Jospa rahat menee perille asti.

Kaikkia olemassa olevia näyttelytitteleitä en muista. Ja välillä niihin tuntuu tulevan muutoksia. Eräs asiakas on reissanut myöskin ulkomailla koiransa kanssa näyttelyissä. Tuli puhetta Baltian muotovalio-tittelistä. Ilmeisesti, jos Sella ja Alvis pärjäisi Liettuassa, niin niistä tulisi Baltian valioita, kun ovat pärjänneet Latviassa ja Virossakin. Ja tämä nainen osasi kertoa Liettuan näyttelysäännöistäkin. Parhaiten pärjännyt saa ns. ison SERTin, jolla valioituu heti. Huonommin pärjännyt saa ns. pienen SERTin, ja niitä pitää kerätä kolme kappaletta, jotta valioituu.
    Naisen kanssa tuli puhetta myös C.I.B. arvosta. Minulla oli mielikuva, että ensimmäisen ja viimeisen CACIBin välillä pitää olla kulunut aikaa 1 v ja 1 kk. Mutta tosiasiassa aikaa pitää kulua 1 v ja 1 pv. Alviksesta siis onkin tullut jo kansainvälinen muotovalio! Paperit vain Kennelliitton :)

Olen ollut nyt muutaman päivän töissä, kun Riikalla on ollut mm. koirakursseja. Einari on ollut mukana Har-Missa. On osannut olla hiljaa takaosastolla. Sella ei enää ole Eikan perään. Ei suostu olemaan edes pentulaatikossa. Tämän vuoksi en ole raahannut Sellaa mukana työpaikalla.


Jussimon Oivallisen ja Kaivannon Justiinan jälkeläinen, Kaivannon Milla Magia.

Kasvattejani, Topi ja Taika: