Kaisa:
Tänään kävi koiraporukkaamme eläinlääkärin tarkastuksessa. Päätin tarkastuttaa myös polvia, mitä en ole aikaisemmin tehnyt. Siksi tulokset vähän jännittivät. Normaalikokoisilta jalostusmäykyiltä ei ole pakko tarkastuttaa polvia. Ja ibeillehän ei ole pakko tehdä mitään tarkastuksia. Iisalmen klinikalla hoitavana eläinlääkärinä toimi Jari Aho. Aden silmät ovat terveet ja polvet 0/0. Oivalla on iän tuomaa muutosta silmissä; mitenkä lie hienosti sanottuna menikään. Ei papereistakaan selvää saa. Mutta suomeksi siis lasiaisessa säikeitä. Ei ole perinnöllinen juttu. Oivaa voi käyttää jalostuksessa. Sai siis terveen paperit. Polvet olivat 0/1, kliinisesti normaalit. Altilla terveet silmät ja 0/0 polvet.

Joudun taas rokotuttamaan ibet. Liettuan reissun takia. Siellä nimittäin rokotukset ovat voimassa vain yhden vuoden. Yritin Iisalmessa pyytää, että rokottaisivat Altin. Eivät suostuneet, kun oli joukkotarkastuspäivä. Ensi viikolla siis kaikki ibbeläiset on otettava töihin mukaan, jotta voin viedä ne Ullalle rokotuksiin.

Äänikirjojen kuuntelu on hiukan vaikeutunut, koska kuulokkeet hajosivat. Johdossa on jotakin vikaa. Enimmäkseen kuuluu vaan toisesta kuulokkeesta. Sitten voi sekunnin välein vaihtua: kuuluu molemmista kuulokkeista, kuuluu vasemmasta kuulokkeesta, kuuluu molemmista....aika rassaavaa. Lasse lupasi kokeilla kuulokkeiden korjaamista, kun eivät olleet ihan halvimmat kapistukset.