Kaisa:
Minulla on pidennetty viikonloppu, kun sain maanantain vapaaksi :) En laittanut kelloa soimaan, jos saisi nukkua pidempään. Kyllä sitä sisäinen kello herättää viideltä, kun nyt on joutunut heräilemään siihen aikaan, jotta olen ennättänyt Lasnen kyytiin Einarin kanssa. Eikkahan on ollut mukana töissä. Eikan toinen korva sojottaa jo terhakasti pystyssä. Pitäisi taas ottaa ajankohtaisia kuvia.
    Einarin ostajista ei ole kuulunut. En oikein tajua, että minnekä katosivat. Jos saan heihin yhteyden, haluan kysyä asiasta. Minun on pakko ruveta kyselemään toisaalta Eikalle kotia, sillä oikeastihan pentulainen olisi luovutusikäinen huomenna. Meillä on kyllä ollut tapana luovuttaa kahdeksan viikkoisina. Mietin, että esim. ensi sunnuntaina Eikka olisi voinut lähteä.

Eilen Lasnen isä teki ulkorakennukseen sähkötöitä ja Lasne oli siinä apuna. Lassen kanssa puolestaan mietittiin, mihin tulisi seinälamput, laitettiin kattoon lautoja, joihin kattopaneelit tulevat kiinni ja minä lisäksi tungin villaa seinäeristelevyjen rakosiin. Ilkeät pikkutintuset varastivat hirmuisesti villaa välikatolta, seinästä. Se paikka olisi pitänyt jättää rauhaan!
Jos haluamme, saamme ulkorakennukseen kameravalvonnan. Sellaiset järjestelyt miekkoset tekivät. Katsotaan nyt, onko tiirailulle tarvetta.

Adenan astuttamista on yritetty useampana päivänä. Hankala tietää oikeaa kohtaa, kun on käännellyt häntää useana päivänä ja antaa Alviksen touhuta mitä vaan. Eilen astuminen onnistui. Koirat eivät kuitenkaan jääneet kiinni. Pitää vielä tänään kokeilla, mitä mieltä Ade olisi asiasta.
Yhdistelmä:
jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx

Espanjasta on tullut vastauksia kysymyksiin. Kiitos Sannalle avusta! Silti vastaukset ovat liian vajavaisia, enkä näillä tiedoilla ota pentua. Voihan sitä vielä kerran yrittää kysellä lisätietoja, mutta alkaa jo turhauttaa. En ole esim. saanut pyytämiäni sukutietoja, jotta voisin kysyä Kennelliitosta Suomen rekisteröintiasiaa.