RiQ:

Eilen alkoi se kauan jännitetty ja odotettu Koiran trimmauskurssi. Jo pelkkä paikalle pääsy oli taidetta. Olin ottanu Enirosta tiedot, jotta miten sinne mennään. Olin jo perillä, näin, että Pemo on oikealla puolellani, mutta lapussa luki käänny vasemmalle. No minähän käännyin: ajattelin, että siellä olisi joku sivurakennus tms. Vähän aikaa ajelin semmosta älytöntä kärrypolkua ja aattelin, että voi prkl... Yritin soittaa opelle, että olenko väärässä paikassa. Kuumeisesti mietin, että missä kohti uskallan kääntää auton,kun oli vaan semmoista kapeaa tietä. Käännyin sitten sellaisen ladon viereen ja sain vihdoin open kiinni... Olin väärässä paikassa... Noo ainakin ikimuistoinen ekapäivä.

Päivä oli mielenkiintoinen, tietenkin meni tutustellessa ja kuunnellessa asiaa tulevasta. Trimmaus on kuulema tulevaisuuden ala. Aluksi jännitti, että kurssilaisilla olisi jo kovasti kokemusta trimmaamisesta, mutta ei siellä ollut kuin pari varsinaista "ammattilaista" ja muutama kotikoiran trimmausta tehnyt. Ehkäpä tämä tästä... Menoksi taasen!

Kaisa:
Eilen asiakkaamme sanoi, että hänen dalmiksensa oli myöskin rynnännyt jäälle. Oli päässyt ehjin nahoin takaisin. Omistaja kommentoi, että koiran laihdutuskuurista oli jotain hyötyä :)

Kennelliiton sivuille oli ilmestynyt tekstiä Messarin näyttelyistä. Tässä pätkä: "Viikonloppuna järjestetään kaksi kansainvälistä jättinäyttelyä. Lauantaina Helsinki Winner 2010 -näyttelyssä on esillä yli 6 300 koiraa. Sunnuntaina pidettävään Voittaja 2010 -näyttelyyn on ilmoittautunut lähes 7 200 koiraa. Molempina päivinä arvostellaan kaikki rodut ja valitaan näyttelyn paras koira."

Otin tänä aamuna kuvia:


Eikka-Peikkalainen


Mahtava meno, tiukka etukeno...


Ade oli välillä hätää kärsimässä.

Töissä:
Jotta en taas pääsisi liian helpolla, niin Liettuasta tuli yhteydenotto. Altin rekkareissa lukee "Podenco ibicenco pelo largo". Sitä ihmettelevät kovasti. Kun esim. Sellan papereissa lukee "Podenco ibicenco pelo corto". Kennelliitto on vaihtanut nimikettä ja nyt ne on Liettuassa ihan pallo hukassa. Soitin Kennelliittoon ja pyysin apua asian selvittämisessä. Juttelin kolmen henkilön kanssa ja lupasivat olla minuun myöhemmin yhteydessä.

Eikasta tuli tänään uusi kysely. Nainen olisi sattumoisintulossa ensi viikonloppuna Siilinjärvelle. Katsotaan nyt ensin, että mitä aiemmin kysellyt sanoo Einarista.