Kaisa:
Aattelin tänään kirjottaa niin kun puhun. Ei ihan helppoo, ku koulussa on aina pitäny kirjottaa kirjakielellä. Joutuu ihan miettimään, että miten sitä puhhuu.

Nettiin oli ilmestyny Messarin aikataulut ja koiramäärät. Picardeja on jopa enemmän kun lk ibbejä! Foorumilta kyllä aiemmin luinki, että osa jättää ibbensä kottiin, kun maksut on nii kalliit. La on 4 picardia ja 4 ibbeä ja su 5 picardia ja vain 3 ibbeä. Ja luulen, että kaikki on uroksia ibbepuolella...

Minua rupes ketuttamaan pankkien kuukausimaksut, nii lompsin Nordeaan ja suljin tilini. Sitten menin S-kauppaan laittamaan hynäkkää tilille, mutta eipä se onnistunu, kun tili on vain Lassen nimissä. Yhessä piti käyvä liittämässä minunkii nimi tiliin. Kyllähän yleensä tilille ku tilille saa laittaa rahaa, mutta ei saa ottaa pois noin vaa.

Eikalla menee kuulumisten mukaan edelleen hyvin. Oli kyllä erehtyny maistamaan sängyn jalkaa... Pakkaset ovat ruvenneet Eikkaa vähän ärsyttämään, ja vedestä tykkää. En muistanu omistajille sanoakaan, että Einari kävi meidän kanssa aina suihkussa :) Ens viikolla olis rokotusaika.

Altin uus rekkari pitäis tulla tänään postitse. Saakin tulla, niin ei tartte siitä enää huolehtia. Liettusta ei ole tullut mailia Altin ilmoittautumisen tiimoilta, vaikka laitoin sinne kyselyä.

En oo maininnu, että yks päivä piti lähtee kesken työpäivän kotiin, kun naapuri soitti, että Maamuska on karannu. Mervi oli töissä, niin oli itse rynnättävä bussille, kun oli just sopivasti lähössä. Mammiainen oli herkutellut pihalla heinillä ja sitten oli menny takasin aitaukseen. Maamuska oli avannut kaksi portin nauhaa muovikahvoista ja alimmaisen narun yli oli könynnyt. Oli alanaru ihan löysällä ja pylväs vinksallaan. Ee ollu koipi noussu jouhevasti.