Kaisa:
Kirjoitin kuulumisia Alviksen kasvattajalle. Käytin apuna nettisanakirjaa. Sinnehän tulee niitä esimerkkilauseita. Etsin joulujuttuja, niin esimerkkilauseeksi tuli: "Jouluna jälkiruokana on riisipuuroa ja naimista." Että sillä tavalla...

Jos se Riikka ehtisi kirjoitella tänne jossakin vaiheessa pentukuulumisia. Minä aloittelin eilen Neelan kanssa synnytystä ja lähdin sitten kotiin hoitamaan omaa huushollia. Pentusia on 9 kpl! Osa on kuulemma aika pieniä.

Laitoin vielä edellisen päivän kohdalle linkkejä koskien Messarin näyttelyitä.

Riikka:

Haukotus! On tosiaan valvottu yö Neelan ja pentusten kanssa. Voisi käyttää ilmaisua väsynyt mutta onnellinen:) Huh! Minä se jaksan ihmetellä miten noin pieneen koiraan mahtui niin monta pentusta?! Itse ajattelin että sieltä tulee pari potraa pentusta, mutta ei, näköjään tuli kerralla kunnon lasti. Toivotaan, että pennut pysyvät hengissä ja neela jaksaa hoitaa niitä. On muuten aikamoinen homma miettiä C:llä alkavia nimiä, jos tosiaankin kaikki jaksaa sinnitellä elontiellä.

Synnytys oli aivan uskomaton. Jossain vaiheessa pentuja tuli kun liukuhihnalta, mietin seitsemännen kohdalla, että eiköhän jo riitä, mutta tunnustelin Neelan masua ja totesin, että yksi vielä. No kahdeksas syntyi melkein siihen samaan syssyyn. Ja vielä sekin yhdeksäs. Jos oikein olen tutkinut niin uroksia on kuusi ja narttuja kolme. Pitää tänään tutustua pentuihin lähemmin. En ole viitsinyt "huudattaa" niitä, koska Neela on muutenkin huolesta sykkyrällä.

Muutama kuva: