Riikka:

Aivan käsittämätöntä, että taas yksi vuosi vierähtänyt. Mietin tuossa aamulenkillä, että pitäskö Kaisan ja Teron kanssa miettiä vuoden kohokohdat hyvässä ja pahassa. Mulla vaan on muisti niin rajallinen, että hyvä jos oman nimen muistaa. Mitä äkkiseltään tulee mieleen niin tietenkin uusi koti ja pennut ovat mahtavia asioita tälle vuodelle, se että on saanut olla terve ja toimelias:) Ikäviä asioita, jotka pullahtaa mieleen on varmasti kahden erityisen ihmisen poistuminen tältä pallolta. Voimia perheelle, josta nämä hemmot lähtivät henkimaailman puolelle.

Paljon tälle vuodelle mahtuu asioita, mutta mietimme niitä illalla kun uutta vuotta juhlistamme.

Tässä kuvassa Manta kurkistaa pentuhuoneeseen. Manta tietää, ettei huoneeseen saa mennä, mutta varsinkin silloin kun pennut metelöivät voittaa uteliaisuus.

 

Ja vielä pentusia. Pennuista luopumisen ajatus konkretisoituu, koska olen jo muutaman tulevan omistajan kanssa sopinut tapaamisen:) Voi sitä luopumisen hetkeä. Itku siinä sitten tulee, mutta muistakaa uudet kodit! Pennuista pidätte sitten maailman parasta huolta! Alla olevasta kuvasta näette, mitä tarkoitan:)


Huokaus.


Pennut ovat jo alkaneet liikkua aika rivakastikin. Ääntä lähtee, milloin murinaa, milloin hurinaa. Haukahduksiakin on jo kuultu. "Minä Ite!"

Juhlikaahan iisisti vuoden vaihtumista ja ilman mitään typeriä rakettien aiheuttamia vammoja (lue: Minä EN pidä raketeista)

Kaisa:
Hyvää uutta vuotta minunkin puolesta!

Lasse lähtee jälleen kohti Rautavaaraa. Siellä on juhlahumua, kun viettävät Lassen iskän viisikymppisiä. Minä en voi lähteä matkaan, kun koirat olisivat liian kauan yksin kotona. Olen siis Riikan ja Teron luona, kun kyytiasiat on sinnepäin ja kotiin kunnossa.

Nyt on ulkorakennuksessa hurisemassa ilmalämpöpumppu, ja Lasse sai kännykkänsäkin. Eilen oli lootaan ilmaantunut postin hakulappunen. Lasse lähti HETI kurvaamaan postille, kun se oli vielä 15 minuuttia auki...

Tänään Har-Missa kävi ruotsalaisia. Yritin miettiä kieltä, mutta ihan tyhjä pää oli. En ole koskaan joutunut käyttämään ruotsin kieltä. Sönkkäsin sitten ruotsia ja enklantia :)

Mitäs vielä? Kennelliitto vahvisti Sellan ja Alviksen Liettuan valio-arvot. Baltian valiojutuista laitoin kyselyn Viroon, mutta en ole vielä saanut vastausta, että miten pitää toimia. Ja Kennelliittomme otti vastaan Sellan kansainvälisen muotovalion arvon hakulappusen. Monta titteliä tulossa :)

Einarista ihabaisia kuvia: