Kaisa:
Olemme palaamassa kotiin. Laivalla nuokumme ja odottelemme Helsinkiin saapumista.
Reissussa on aina rankkaa, niin meillä immeisillä kuin koirillakin. Ja vaivojakin on meinannut kertyä. Maha on sekaisin ja kurkkuun koskee. Koirillakin on ollut huono olo. Jospa se tästä.

Ensimmäisenä näyttelypäivänä Alvis oli ROP ja se sai myös SERTin ja CACIBin. Alviksesta tuli Liettuan ja Baltian valio sekä Vilnius Winter-voittaja. VSPtä ei Liettassa jaeta, joten Sella ei sellaista palkintoa saanut. Se sai kuitenkin SERTin ja CACIBin. Sellasta tuli Liettuan ja Baltian valio sekä kansainvälinen muotovalio. Altti sai pikkusertin ja varacacibin. Ryhmissä kukaan bussilaisistamme ei pärjännyt. Alviksen kohdalla tuomari taisi vain miettiä, että mikähän rotu tuokin on...

Sunnunaina en vienyt Alvista Juutilaiselle, jotta Altilla olisi mahdollisuus saada voitot kotiin. Tiesin etukäteen, että Saija pitää Alvarosta. Alttia tuomari sanoi laihaksi. Valitsi sen kuintenkin voittajaksi paremman pään ja liikkumisen vuoksi. Altin SERTi jää roikkumaan siihen saakka, kunnes saan siitä Suomen muotovalion. Samaan syssyyn saa anoa sitten Liettuan valion arvoa. Sella sai SERTin ja CACIBin. Altista tuli Christmas Cup-voittaja. Ryhmissä pärjäsi meidän bussilaisista suomenajokoira. Se tuli kolmanneksi. Alttia ei huvittanut yhtään. Juoksi ihan hyvin, mutta ei jaksanut pysyä paikoillaan.