Riikkanen:

Tähän muuton keskelle on tarjolla muutakin äksöniä:) ke-pe olen koululla auttelemassa, kun siellä on porukkaa sairaana. Eilen töiden jälkeen pitikin kiiruhtaa ystävän luo. Hän lupasi järkätä Oriflame - kutsut (minä toimin kaiken muun hässäkän lisäksi  myyntikonsulttina). Kymmenen aikoihin vasta kotiuduin ja vielä meni pari tuntia koneen ääressä. Taas pätee vanha sanonta, ettei työt tekemällä lopu.

Eilen koululla tuntui aivan siltä, kun en poissa olisi ollutkaan. Lapset kovasti kyselivät, jotta jos jäisin koululle ihan kokonaan:)

Kaisa ja Lasne olivat eilen illalla tuoneet Neelalle pesälaatikon (saatiin lainaan Adelta. Ikävä kyllä Adesta ei tule vieläkään mamma). Kiitos kun saatiin laatikko lainaan, se on nätti. Neela on sitä jo kokeillutkin ja onpa tuo Mantakin tainnut tuosta pienestä sisäänmenoluukusta tunkea itsensä laatikkoon. Nyt on taas mentävä! Heeppa!

Kaisa:
Minä mietin, että Lasselle olisi voinut antaa lahjaksi (synttäri/joulu) liput Tarja Turusen konserttiin. Mutta sepä kerkesi jo olla marraskuun viimeinen päivä. Mitähän sitä muuta keksisi?

Hoksasin äsken, että Verohallinnollahan on minun suljetun tilin numero ylhäällä. Pitää pirauttaa sinne uusi tilinumero, jotta saan veronpalautukset!

Lyhyen kirjoituksen päätteeksi: Mitä Lasnella oli mielessä, kun hiuslakkaa kainaloon suihkutti? :)