Kaisa:
Shakirasta ei ole vieläkään hyviä kuvia, mutta laitan tähän yhden esille.

Alvis sattui haukottelemaan samaan syssyyn, niin Lasse räpsäisi kuvan summan mutikassa.

Meillä päin on hirmuisesti metsäkanalintuja. En osaa sen tarkemmin eritellä. Nyt ovat parvena nukkuneet metsässä lumikiepeissä. Sitten kun myö rymytään pimeässä koirien kanssa ja minä olen vielä keskittynyt äänikirjan kuuntelemiseen, niin pikkusen siinä säikähtää, kun kymmenkunta lintua lehahtaa vieressä lentoon. Sitten lähtee lisää vielä myöhemminkin, kun yrittävät olla piilossa viimeiseen asti. Koirat ovat innoissan tutkineet päivittäin lumikieppejä...

Jäällä olen muutaman kerran käynyt lenkkeilemässä, kun on ollut vapaapäivä ja on voinut lähteä ulos valosan aikaan. On se vaan kahluuta. Lits läts, kun nilkkoihin asti on vettä. Miksi se ei jäädy? Ja tietty kun on vapaata, niin pilkkijät ryntäävät jäälle, ja koirat huutelevat niille rumia. Ihan kun ei olisi tarpeeksi tilaa kaikille. Olen miettinyt Mammiaisen käyttämistä jäällä, mutta ajatus ei houkuta, kun vettä on niin paljon jään pinnalla. Hulahtaa johonkin vesitaskuun. Viime talvena, kun kävin ratsastamassa jäällä, niin ei ollut mukava kokemus.

Hienoa, että Lasne sai uuden verkkokaupan toimintaan! Siellä oli vikaa; ei tilaukset meinanneet kirjautua muistiin, niin kauppaa ei voinut julkaista nähtäväksi. Eilen Lasse pähkäili probleeman kanssa muutaman tunnin ja sai selvitettyä sen. Porukkaa on osautunut jo uusille sivuille :)

Saimme joululahjaksi lautapelin, Just 4 Fun. Siinä tarvitsee hiukan miettiä. Testattiin peliä Riikan ja Teron kanssa uutena vuotena. Säännöissä tuntui olevan tulkinnan varaa. Päätettiin sitten, että miten pelataan. Riikka voitti, vaikka välillä nukahtelikin... Pelasin samaista peliä Lassen kanssa. Heti sanoi, että ollaan pelattu väärillä säännöillä ja sanoi, miten ne oikeasti menee. Eikä mennyt montaa minuuttia, kun Lasse oli voittanut molemmat pelit, jotka pelattiin...että silleen.