Riikka:

jesh! Vihdoinkin viikon odottelu jälkeen saimme putket sulamaan ja lämmintä vettä. Tai no... siis putkimies teki viikolla yhteensä 8h töitä eikä mtn tapahtunut. Eilen kävi vuokraisäntä hoitamassa sulatushommat alle kahdessa tunnissa?!

Toinen loistava asia on se, että pakkanen on lauhtunut, pääsee taas pitämään kurssia ulkotiloihin! Jippii!

Tämmösen kurssin päivitin eilen omalemmikki.net sivuille:

Pentukurssi maalis-huhtikuu

Kurssi pidetään sunnuntaisin ajalla 20.3, 27.3, 3.4, 10.4 ja 17.4.2011 klo. 10.00 – 10.45.

(Koulutan kurssilla omaa pentuani, joten hinta on huokeampi, mukaan mahtuu kuusi ensin ilmoittautunutta.)

Koulutuspaikka: Risulantie 4 (Savon ammatti- ja aikuisopiston parkkipaikka), Siilinjärvi.
Järjestäjä: Lemmikki- ja hevostarvikeliike Har-MinFarmi Oy/ Omalemmiki.net

Kurssille voi ilmoittautua puhelimitse: 044 503 1462 / Riikka Hartikainen tai suoraan nettikaupan kautta.

Sähköpostitse ilmoittautuminen: lähetä tietosi osoitteeseen [email protected]

Kurssi maksaisi normaalisti 75 euroa, mutta tällä kurssilla olisi tarkoitus kouluttaa noita omia pentuja, joten hinnaksi jää vain 50 euroa:) Ilmoittautumisiin siis!

Ja vielä yksi mieltäpiristävä asia, joka liittyy sään lauhtumiseen. Pääsimme taas pitkästä aikaa ajamaan potkurilla Mantan ja Allin kanssa. Näky on varmaan melkoinen, koska minulla on lähinnä jarrun rooli... Eilen joku mies pysäytti auton ja sanoi, että onpa sinulla aikamoinen menopeli. Hän oli ihmetellyt vallan ja sanoi tosiaan, että jarruna varmaan täytyy olla kun vauhti oli kovin menevää. Ei kun heikunkeikun!

Kaisa:
Minäkin sain eilen vauhtia. Kun tulin lenkiltä pihaan, huomasin, että liiketunnistimen kautta on valot syttyneet pihassa. Kaksi vaihtoehtoa: Lasse on käynyt pihalla tai siellä on jänis. Olin melkein menossa jo sisälle, kun jänis ampaisi liikenteeseen vähän matkan päässä. Sitten ampaisivat koirat. Jalat maata tökkien menin perässä, enkä saanut koiria pysähtymään. Päätin mennä jälleen kyykkyyn ja eikun menoksi! Olisin ottanut liuku-urista kuvan, mutta ilta oli jo pimeä. Ja yöllä satoi lunta, niin urat ei enää näy. Uudella lumella näkyy vain jäniksen iloisia loikkia...

Kaikki frettivauvat ovat ilmeisesti vieläkin hengissä. Kävin taas yöllä tiirailemassa tilannetta. Yhdellä pennulla on reidessä haava. On emo vahingossa purrut, kun on siirtänyt vauvaa. Elossa on tämäkin kaveri. Sissejä ovat! Sissi-fretin sukulaisia itse asiassa ovatkin :)

...

Töihin lähtiessä kävin vielä vauveleita katsomassa. Yksi oli kuollut ja yksi oli emosta kaukana. Lämmittelin sitä ennen kuin lähdin ryntäämään bussille. Myöhästyin vielä siitä. Mutta tutut immeiset sattuivat juuri ajelemaan Siiliin, niin pääsin kyydillä.

Pajujärvellä on nyt puheenaiheena ilvekset. Niitä kun tuntuu liikkuvan aika paljon asutusten lähellä. Metsämiehet kyselivätkin minulta, että onko pikkukoirat sisällä.

Meinaa unohtua uusimmat Velmun kuvat laittaa esille. Tässä olisivat.