Riikka

Eilen Onnenkäpälän Creeta lähti uuteen kotiin. Pennut on niin reippaita ja luottavaisia, että voin olla kyllä iloinen tästä laumasta. Creetan kutsumanimeksi tulee luultavasti Nelli. Pentu pääsee collien kaveriksi. Siinä on pentusella ihmettelemistä uudessa kodissa:) Toivottavasti kuulen pian kuulumisia siitä, miten tutustelu on sujunut.

Tänään saan luopua Caposta... Sekin on hyvin reipas pentu. Utelias kun mikäkin. Laitan vielä kuvan Caalepista (Santusta), uudessa kodissa:


Onnenkäpälän Caaleppi

Kaisa:
Meillä päin puolestaan Sellalla alkoi kiima ja näyttäisi, että Shakiralla alkaa myös. Pitäisi omistajavaihdos saada tehtyä, jos en sitten rekisteröi koiraa Suomen Kennelliittoon. Kallista touhua. Ajattelin, että en rekisteröi, jos vauvoja ei tule.

Saimme liikkeelle kissanvessan, jota olen odottanut...en edes muista kuinka monta vuotta. Euro-Pet Trading ei ole koskaan suostunut lähettämään tuotetta tai rahaa hyvityksenä, kun olen muistutellut asiasta. Lopulta on ketuttanut niin, että en ole tilannut tukusta mitään ja ilmoitin, että tarjouskirjeitä ei tarvitse lähetellä. Otin jälleen pitkästä aikaa muutaman kerran yhteyttä tukkuun. Ihme tapahtui. Postin mies toi tukusta meille paketin. En ole sitä kylläkään vielä avannut. Toivottavasti siellä on sellainen vessa :)

King Toursilta ei ole edelleenkään lävähtänyt hyvitystä tilillemme. On otettava yhteyttä sinne Kuluttajasuojavirastoon.

Har-Miin syntyi talvikkohamstereita, jos joku on kiinnostunut. Varauksia on tullut pitkin talvea, mutta en tiedä, haluaako kukaan heistä enää hamsteria. Nuo kääppärit lisivät huonosti talviaikaan.

Laitan tähän huomautuksen, kun nyt muistan asian. Riikka: Tuu ens viikolla auttamaan töihin (en kylläkään tiedä vielä päivää), kun on tulossa pakastetukusta 900 kilon lähetys...

Raimo ja Sirkkis: Kiitos kirjoista! Kierrätän niitä meidän porukassa.

Riikka:

Kaksi urospentua vielä vailla kotia:) Onnenkäpälän Caspar ja Onnenkäpälän Columbo.