Riikka:

On ollut todella reipashenkinen viikoloppu... tai koko viikko of course:) Mutta nyt on tilanne sellainen, että Columbo on ainoa jolla ei ole vielä varausta. Sdif, minä kun sen haluaisin niin kovasti pitää, mutta lienee tosiasioden valossa vaan oltava kovasti luovutuskannalla.

Pentusten uudet omistajat vaikuttavat todella ihanilta ihmisiltä. Jokaisen kohdalla on tuntunut siltä, että voin hyvällä omalla tunnolla laittaa pennun matkaan ja kohti uusia seikkailuja. MUISTATTE sitten pitää yhteyttä ja laittaa kuvia ja kuulumisia. Saan sitten lukijoillekin tänne blogiin juttua:)

Uusiin koteihin on jo lähtenyt: Caspian elikkäs tuttavallisemmin Capo, Caaleppi elikkäs Santtu. Eilen lähti Caspar poika kohti isoa maailmaa... maatilaa:)-> heipat vain sinne ja Creeta matkusti pohjoiseen perjantaina. Nyt meillä on kotosalla viisi karvapalloa. Perjantaina lähteekin Cirius ja viikonloppuna sitten Carlo ja Cajsa. Cajsa Norjaan saakka.

Kuvituksia:


Cajsa ja Creeta ottavat rennosti.


Voihan rellotus!

Kaisa:
Kun olin aikeissa lähteä töihin, niin alkoi kuulumaan Shakiran ääntelyä. Menin paikalle ja...Oiva ja Shakira olivat hommissa. Shakiran pimpsaloora on kyllä turvonnut, mutta vuotoa ei ole ollut. Paperin kanssa olen pariin otteeseen syynännyt. Ja viimeksi tänään mietin, että Oiva kyllä tietää, että milloin on oikea aika toimia. Ei ole vielä kiivaillut perään. Ei hätiä mitiä...
Kännykkä kouraan ja soittamaan Riikalle, että menee aukaisemaan putiikin :)

Oivan sukutiedot näkyy täällä:
http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FIN35067/03&R=148.13

Shakirasta:
INT N S MVA NV-04 Revestreken´s Jippi
Puolan muotovalionarvoa ei ilmeisesti ole haettu.
Silmät tarkistettu 12.11.2010->terveet
Tietoa suvun silmätarkastuksista löytyy J-pentueen kohdalta (v 2003): http://www.revestreken.com/
Jäljestyskokeesta 1 palkinto.
Saanut vuonna 2005 oikeuden osallistua Cruftsin näyttelyihin.
Norjassa ollut näyttelyissä BIS 2.

i. N S J(D)CH N UCH S U(D)CH Seidemann's Osten (o-kirjaimen päällä kenoviiva)
ii. N J(D)CH N UCH Campilios Ocean
ie. Seideman's Frille

e. Jagerbo's Maur
ei. INT NORD FINUCH J(H)CH N VCH Ginepro del Lago Prile
ee. Seidemann's Leivor

Shakiralla on CACIB myös Suomesta.

Ja viikko sitten Oiva astui Emman. Eli toivon mukaan kaksi pentuetta on tulossa :)

Isommalla hiekkatiellä olen bussipysäkille lompsiessani huomannut, että yllättävän usein ojaan on mennyt ajoneuvon jäljet. Olen pähkäillyt, että aurako sinne ryykäilee. Selvisi, että pelkästään joulun jälkeen on jo viisi autoilijaa ajanut ojaan kohdassa, jossa on mäki ja mutka. Useat kyllä ajavat liian kovaa, että omaakin vikaa autoilijoista löytyy. Tiehallinto on kai päättänyt, että tiehen tehdään parannuksia.