Kaisa:
Kirjoitellaas tänne muutama rivi samalla kun syön juuri leivinuunista otettua ohrapuuroa. Pitää maistaa tuoreeltaan :)
Olen jalkeilla siksi, kun kävin katsomassa Doriksen ja vauvojen tilannetta. Emä ei oikein aluksi hoksannut kunnolla, että mitä vauvojen kanssa tehdään. Pesässä voi olla selkä kohti pentuja. Yritän sitten hienovaraisesti auttaa pentuja oikealle puolelle. Fretille ei noin vain sanota, että paikka ja sitten asettelet pennut nisille. Koirillehan näin pääsääntöisesti voi tehdä. Jos fretille menet asettelemaan, niin emo tekee käärmemäisiä hyökkäyksiä kohti käsiä. Riippuu emosta pureeko vai ei. Osalla luonne muuttuu niin kärkkääksi että, kun puolustavat jälkeläisiään.

Kaikki pennut ovat toistaiseksi hengissä, kaikki 10!

Menen kokeilemaan, josko se uni tulisi takaisin silmään.

Aamu:
Ei meinaa kaikki pentuset pysyä emon lähellä. Minä yritän käydä jelppimässä välillä emoa. Lähden tänään töihin myöhemmin. Ja eilen tulin kotiin normaalia aikaisemmin. Kävin eilen iltapäivällä hiihtämässä Altin kanssa, kun valoisan aikaan kerran kotiuduin. Oli mukavaa :) Kaunis aurinkokin paisteli. Aluksi Altti ei kovin vetänyt. Minä hiihdin upottavamassa kohdassa ja Altti meni meidän aiempaa polkua. En voinut hiihtää siinä, sillä sukset eivät olisi mahtuneet polulle. Kun päästiin moottorikelkkauralle, niin sitten tuli poikaan jo vähän vauhtia. Hiihtämisen jälkeen lähdin lenkittämään loppuja koiria. Altti sanoi, että se lähtee mukaan! Sitä ei väsyttänyt yhtään.


Ulkorakennukseen tulee pikkuhiljaa väliseiniä. Varaston ovi on jo paikoillaan. Oikealla ibbeläisten loossi.


Eilen maalaililn podencojen asumusta. Siitä tulee vaaleankeltainen. Maaleina käytetään talon maalauksesta jääneitä maaleja. Missä meillä on keltaista?

Riikka:

meillä ei ole tullut viikkoon lämmintä vettä. Ärsyttää! Putkimies on tehnyt yhteensä 8h sulatushommia, eikä mitään tulosta?!!!!

Onneksi nämä piristää päivää: