Riikkanen:

Claara oli tänään ekaa kertaa pentukurssilla. Järkkäsin kurssin ja siellä koulutan myös näitä omia riiviöitäni:) Jos ja kun Columbo on vielä viikon päästä meillä on sen vuoro lähteä tunnille.

Minua ihan jännitti, että mitähän Claara sanoo kun on paljon koiria ja vieraita ihmisiä. Claara ja Columbohan ovat tähän mennessä kuljeskelleet yhdessä. Nyt Komulainen jäi kotiin nukkumaan ja sisko pääsi kouluun.

Claara kyllä yllätti positiivisesti. Oli oikein reipas ja kontaktihakuinen. Ihan rehellisiä jos ollaan en ikinä olisi uskonut, että menee niin hyvin. Vähänkö olen ylpeä pikku neidistä.  Muilta pennun omistajiltakin on tullut tasaiseen tahtiin viestejä kuinka mukavasti pentujen kanssa on mennyt, fiksuja pieniä karvanaamoja!

Ilmoitin Mantan luonnetestiin. Se on noin kk kuluttua. Jos se menee läpi niin tytsystä tulisi muotovalio! Hip hei, näihin tunnelmiin.

Kaisa:
Meillä ei edelleenkään netti toimi kunnolla kotosalla, niin on jääneet päivittelyt vähemmälle. Meille piti tulla Tele Finlandin liittymä. Mainostavat, että jopa vuorokaudessa... Ei ole vuorokaudesta tietoakaan. Mutta kunhan se joskus saadaan toimintaan, niin katsotaan, millä nopeudella toimii. Latasin seuraavia kuvia tovin...

Maisalla on toinen korva ihan töhnäinen (ei tavallista korvavaikkua). Ja korva kutiaa ja on herkkänä. Vien Maisulin maanantaina Ullalle. Jospa hänellä olisi hetki aikaa. Pejantaina Ullan klinikka oli kiinni.


Kielikuvia