Kaisa:
Eikka on kuulemma hyväkäytöksinen nuori herra ja sitä pystyy edelleen juoksuttamaan irti. Keneltä se on geeninsä perinyt? :)

Kävin Lassen kanssa VB-Keskuksessa katselemassa Madventures-näyttelyn. Yleensä katsojia on 0-4 samaan aikaan kuin me. Nyt oli enemmän. Hyvä näyttely oli ja kuvia olisi voinut olla vaikka enemmänkin.
http://vb.kuopio.fi/index.php?id=6

Maisan ja Altin kanssa tänään maalailin ulkorakennuksessa. Loputonta urakkaa tuo maalaaminen... Maisa kerkesi tietty nenänsä tökätä maalisankon kylkeen, jossa valui maalia. Nyt on harmaa nekku.

Shakiralla alkaa olemaan aika valtaisa masukka. Pitäisi kuvia ottaa ja laittaa näytille. Aiemmin kuvia otettiinkin, mutta ne ei taida olla blogissa, kun netti ei ole pelittänyt. En ole ottanut Shakiraa enää mukaan lenkille. Saa vähän aikaa viipottaa ulkona irrallaan omaan tahtiinsa. Jos se paisuu samaa vauhtia loput kaksi viikkoa, niin se lopulta kauhoo jaloillaan vaan ilmaa, kun maha ottaa maahan kiinni.

Immeiset! Jos vain töissä aika riittää, niin vastailen maileihinne. Vähän viivästyy, kun kotosalla ei netti oikein toimi.


Eikka

Riikkanen:

Tämmöinen mainos tulee kylille tolppaan kaksipuoleisena:) mantalainen pääsee mannekiiniksi:)